Salonul Auto de la New York: patru modele Mercedes-AMG și noul Mercedes GLC Coupe

Noutăți Mercedes la Salonul Auto de la New York
,
1.97K 0

Mercedes prezintă noul Mercedes GLC Coupe la Salonul Auto de la New York, alături de patru noi modele Mercedes-AMG: E 43 4Matic cu 401 CP, C 63 Cabriolet, GLC 43 4Matic și versiunea facelift CLA 45 AMG.

Noul Mercedes GLC Coupe va fi disponibil cu patru motoare diesel și patru pe benzină, dar și în versiunea de top AMG și în versiune Plug-In Hybrid.

GLC Coupé a preluat limbajul de design al conceptului prezentat în 2015 la Shanghai și l-a implementat neschimbat în producție, așa cum puteți observa în prezentarea noastră exclusivă.

Cu noul GLC Coupe, familia SUV de la Mercedes include acum șapte game de modele, de la compactul GLA și până la luxosul GLS.

Primul tratament AMG aplicat noului E-Class vine sub forma modelului Mercedes-AMG E 43 4Matic: sistemul de tracțiune integrală 4Matic vine în combinație cu motorul V6 biturbo de 3,0 litri, care dezvoltă acum 401 CP în loc de cei 367 CP de la GLE 450 AMG Coupe sau C 450 AMG.

Mercedes prezintă la Salonul Auto de la New York și un rival de seamă pentru modelele lansate recent, BMW X4 M40i și Porsche Macan GTS. Noul Mercedes-AMG GLC 43 4Matic dezvoltă 367 CP și 520 Nm, cu 7 CP mai mult ca Macan GTS sau ca X4 M40i și va fi disponibil începînd cu iunie 2016.

Mercedes-AMG C 63 Cabriolet primește motorul de top V8 biturbo de 4,0 litri de la limuzină și de la coupe în două versiuni de putere, una cu 476 CP și alta cu 510 CP. Cel mai puternic C-Class cabriolet va fi disponibil începînd cu august 2016.

Mercedes va prezenta și CLA facelift. Design-ul sportiv și expresiv al CLA-ului a primit un rafinament superior, beneficiind de bare noi, de o grilă tip diamant neagră oferită standard și de noi jante din aliaj. Și interiorul beneficiază de o gamă amplă de actualizări, inclusiv noua tapițerie pentru scaune și elemente de finisare, dar și de comutatoare cromate.

Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC are acum un design și mai dinamic, căruia i se alătura un rafinament suplimentar la interior. Cu o putere maximă de 381 CP și un cuplu maxim de 475 Nm, acesta este unul dintre cele mai puternice automobile din clasa sa.

Comentati?

Your email address will not be published.