Rosberg o ia la fugă pe scări. Nu merge liftul?

,
1.38K 0

De ce alergi pe scări? Liftul nu funcționează? Acestea sunt întrebările pe care le-ar fi primit Nico Rosberg dacă s-ar fi întâlnit cu cineva pe scări. Pilotul de la Mercedes AMG Petronas a urcat cele peste 2000 de trepte ale unuia dintre turnurile gemene Petronas, de 88 de etaje, care se află în Kuala Lumpur.

2170 de trepte de urcat. A fost sesiunea de antrenament efectuată de Nico Rosberg în săptămâna cursei de Formula 1 de la Sepang. Pilotul Mercedes, care duce pregătirea la un alt nivel, era cât pe ce să renunțe. Paznicul clădirii habar n-a avut cine este și i-a explicat că această clădire are lifturi. “Nu, eu alerg pe scări”, i-a răspuns neamțul.

Și asta a și făcut.

Nico a părut epuizat pe la jumătatea drumului, dar, în cele din urmă, a reușit să ajungă în vârf. Când a ajuns pe puntea de observație, aproape de vârful structurii înalte de 452 de metri, a decis că a meritat efortul. Panorama orașului Kuala Lumpur, atât pet imp de zi, cât și pet imp de noapte, este, pur și simplu, uluitor.

Turnurile gemene Petronas, de 88 de etaje, au fost, până în 2004, cele mai înalte clădiri idn lume.

Neamțul a trecut linia de sosire al doilea în Australia, chiar în spatele colegului său, Lewis Hamilton, și speră că va face schimb de roluri cu britanicul duminică, în Marele Premiu al Malaeziei.

Comentati?

Your email address will not be published.