Primele instantanee cu Mercedes-Benz SLK 2016 facelift

,
2.21K 0

Mercedes-Benz SLK (sau SLC, așa cum va fi numit, de fapt, conform noii nomenclaturi cu care încă încercăm să ne obișnuim) este unul dintre ultimele modele care beneficiază de alinierea la noua identitate a gamei. În sfârșit, lucrul ăsta se va întâmpla curând și avem și imaginile care o dovedesc.

SLK-ul pe care îl poți cumpăra acum de la orice dealer Mercedes-Benz a fost cu noi cam de prin 2011, așa că această schimbare anunțată a depășit un pic termenul. Aceste prime imagini nu arată prea multe despre cum se va schimba mașina, dar cel puțin apucăm să ne formăm o idee despre ce se va schimba.

Deloc surprinzător, modificările vor fi operate asupra părții frontale a mașinii, cu o bară nouă, o grilă a radiatorului nouă și, ce e mai important, faruri noi. Dacă ai văzut fotografiile spion cu Mercedes-Benz SL facelift pe care le-am publicat mai devreme, ai deja o idee la ce ar trebuie să te aștepți, din moment ce acest SLC nu va fi nimic altceva decât un pui de SL. Așa cum ar și trebui să fie.

Există încă discuții referitoare la motorul pe care îl va purta viitoarea versiune SLC AMG. Aceste dezbateri sunt concentrate în jurul faptului că actualul SLK 55 AMG este doar unul dintre cele două modele AMG care folosesc un motor aspirat, alături de C 63 AMG Coupe. Poți să pariezi economiile de-o viață, însă, că noul SLC AMG va avea totuși un motor turbo.

Spy-Shots of Cars

Revenind la aspectul exterior, fotograful nu a putut surprinde și spatele mașinii, dar faptul că există camuflaj peste stopuri este suficient ca să înțelegem că se vor opera schimbări și la celălalt capăt al mașinii. Așteptă-te ca spoilerul, difuzorul de aer și țevile de eșapament să primească și ele un pic de atenție de la designerii Mercedes-Benz.

Una peste alta, Mercedes-Benz SLK (SLC) 2016 facelift ne-a făcut nerăbdători. Mașinile mici, agile și rapide au acest efect asupra noastră…

 

Comentati?

Your email address will not be published.