Mercedes-AMG E 63 2018 primește 612 PS, tracțiune integrală

,
1.33K 0

Mercedes-AMG E 63 2018 va fi aici în câteva luni. Iată șansa ta de a o vedea în mișcare cu mai puțin camuflaj ca niciodată, grație spionului cameraman Walko.

Așteptată să fie mai ușoară și mai rapidă ca predecesorul său, Clasa E de top ar trebui să vină cu până la 612 CP, grație noului său motor turbo V8 de 4,0 litri. Noul super sedan de la Mercedes va fi primul model care ar trebui să moștenească unitatea de ultimă oră V8 în cea mai puternică versiune, depășind astfel și C 63, și AMG GT S.

Noul E 63 va primi cutia de înaltă tehnologie cu opt trepte, dar într-o configurație nouă pentru timpi mai rapizi  – pentru a se alinia filosofiei AMG. Va fi și prima dată când E-Class cu forța AMG vine standard cu tracțiune integrală. Generația precedent a fost disponibilă atât în versiune cu tracțiune integrală, cât și cu tracțiune spate, în timp ce Mercedes-AMG E 63 2018 vine doar cu sistemul 4Matic de la Mercedes.

Din punct de vedere al designului, nu ne așteptăm la mari surprize pentru E 63: Clasa E ‘normală’ împrumută numeroase elemente de design de la Clasa C și S, astfel încât putem deja să ghicim că Mercedes-AMG E 63 va semăna cu frații săi, și în privința prizelor de aer mari, larg deschise. Altfel, nu sunt multe diferențe între noul Mercedes-AMG E 63 și fratele său de rând: patru țevi de evacuare, ornamente din fibră de carbon și jante AMG.

Debutul oficial este programat pentru începutul anului viitor, lista de comenzi deschizându-se înainte de începutul primăvarii.

Comentati?

Your email address will not be published.