O cursă ilegală se încheie rău pentru un Mercedes A-Class!

,
1.21K 0

Doi tineri au scăpat miraculus din mașina în care se aflau, un Mercedes A-Class, după ce s-au izbit de zidul unui tunel din Cali, Columbia și s-au răsturnat. Accidentul a fost provocat de un șofer care nici măcar nu avea vârsta legală pentru obținerea permisului. Accidentul a avut loc în timpul unei curse stradale ilegale și este doar unul dintre serie interminabilă căreia autoritățile columbiene încearcă de decenii întregi să-i pună capăt.

O filmare care surprinde accidentul cutremurător a fost făcută publică de autoritățile din Cali. Imaginile arată peste zece mașini aliniate la startul unei curse stradale. Ulterior, vehiculele se văd gonind prin tunelul Mundialista din nordul orașului Columbian. Organiatorii cursei opriseră temporar circulația. Sfidând limitele de viteză și orice alte legi, vitezomanii își fac drum prin subteran. Spre ieșirea dn tunel, șoferul unui Mercedes A-Class pierde controlul mașinii și se lovește de perete. Mașina se răstoarnă pe o parte, dar își continuă drumul pe lângă zid, producând scântei. Din fericire pentru cei doi aflați la bordul Mercedes-ului, mașina nu a luat foc.

Șoferul și pasagerul său au ieșit pe picioarele lor din Mercedes și nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. Cei doi au fost externați din spital a doua zi. Cel aflat la volan nu cosumase alcool, dar poliția columbiană are alt motiv pentru a-l ancheta penal: nu avea permis! Mașina fusese un dar primit de cel aflat pe locul pasagerului din dreapta cu ocazia majoratului. Poliția a identificat patru dintre posesorii și șoferii mașinilor implicate în cursa ilegală și nu le va fi deloc greu să-i găsească și pe ceilalți. În zonă sunt montate aproximativ 30 de camere de supraveghere.

Cursele ilegale desfășurate pe străzile metropolelor columbiene sunt un fenomen care pare imposibil de eradicat de către autoritățile locale. Chiar înainte ca această cursă să aibă loc, Ministrul Transporturilor anunțase că autoritățile vor înăspri măsurile de siguranță pe principalele artere ale orașelor, pentru a putea ține în frâu comportamentul șoferilor, în special pe timpul nopții.

Comentati?

Your email address will not be published.