Michael Schumacher – 1000 de zile de la accident

,
1.44K 0

Au trecut deja 1000 de zile de când a început coșmarul lui Michael Scumacher, cu acel accident teribil din Alpii Francezi, în timp ce germanul se afla în vacanță la schi, alături de familie. Fostul pilot de la Ferrari și Mercedes-AMG Petronas nu poate încă să vorbească și nici să meargă, susțin reprezentanții săi. Familia lui Schumacher ține toate informațiile departe de ochii presei.

Zvonurile conform cărora septuplul campion mondial poate din nou să meargă au fost negate de familia Schumacher, care a dat în judecată revista germană Bunte, care a publicat informația, citând un prieten anonim de-al lui Michael: ”Este foarte slab, dar poate să meargă câțiva pași cu ajutorul terapeuților și poate să ridice un braț”, a fost declarația care a înfuriat-o pe soția lui Schumacher.

Declarația a fost considerată “iresponsabilă” de către managerul lui Schumacher, Sabine Kehm. “Din păcate, în urma unui articol apărut în presă suntem nevoiți să clarificăm situația. Michael Schumacher nu se poate mișca”, a spus aceasta. “Asemenea speculații sunt iresponsabile, pentru că, având în vedere rănile serioase pe care fostul pilot le-a suferit, intimitatea sa este foarte importantă. Din nefericire, aceste zvonuri dau speranțe false persoanelor implicate.”

Un video care cuprinde cele mai importante momente din cariera lui Michael Schumacher pe circuit a ajuns viral pe internet, fanii amintindu-și că au trecut 1000 de zile de la accidental din Alpi.

Familia celui care a devenit primul sportiv miliardar din istorie, plătește 300.000 de euro lunar, pentru a-i asigura acestuia condiții tipice acelora oferite de un spital, incluzând aici aparatele necesare, dar și personal specializat, acasă, în Elveția. Pentru a face rost de bani, Corinna Schumacher a vândut deja avionul fostului pilot, dar și câteva mașini. Mercedes-AMG este singurul sponsor care a rămas alături de el pe parcursul recuperării. Conform revistei Forbes, Michael Schumacher a câștigat 8 milioane de euro din sponsorizări în ultimul său an în Formula 1.

În decembrie 2013, Michael Schumacher s-a lovit grav la cap în timp ce schia, după ce casca i s-a făcut bucăți. A fost dus de urgență la spital cu elicopterul și a fost operat de două ori. După 6 luni în comă indusă și 254 de zile petrecute în spitale, Schumacher a fost, în sfârșit, externat, pe 9 septembrie 2014.

 

Comentati?

Your email address will not be published.