Mercedes G-Class – Crazy Color, ediție limitată

Mercedes G63 AMG & G65 AMG
,
3.15K 0

Colorate ca baloanele cu aer cald și puternice ca niște tancuri. Mercedes-Benz oeră G63 și G63 în ediție “Crazy Color”. Potențialii clienți, care vor să-și asorteze mașina la îmbrăcăminte, au de ales dintre cinci opțiuni.

Acestea sunt tancuri deghizate și vin în cele mai bizare culori: rază de soare, roșu tomato, rază de apus, rază galactică și verde extraterestru sunt cele cinci opțiuni din care pot alege cumpărătorii. Chiar dacă poate unii chiar ar cere bani să conducă un Mercedes în culorile curcubeului, de fapt, este chiar invers: ei trebuie să plătească. Cel mai convenabil preț îl are “raza de soare”, care poate fi comandată pentru 15 389 euro. La capătul opus al listei de prețuri se află “raza galactică”, o vopsea cotată la 19 962 euro. Ca să devii extraterestru (țineți minte, G-ul nu este un OZN, ci o mașină și pentru off-road) te costă 18 913 euro.

Indiferent de culoarea aleasă, oglinzile, barele și arcurile aripilor rămân negre.

Opțional, pentru 898 de euro în plus, viitorul șofer de G-Class poate comanda sistemul audio surround Harman Kardon, pachetul de scaune comfortabile pentru încă 1600 de euro și finisaje AMG pentru încă 4 165 euro. Toate G-urile vin cu tapițerie din piele neagră Nappa și, în funcție de culoarea caroseriei, primesc etriere roșii sau argintii.

Se pare că este mai ieftin să cumperi un G obișnuit, fără vreo culoare aprinsă și să-l îmbraci în orice nuanță vrei.

Cei care visează la G-urile în culori țipătoare mai au un pic de așteptat. Livrările pentru Merceds G63 AMG și G 65 AMG Crazy Color Edition vor începe în martie.

Poate că nu sunteți fani ai vopselei în culorile curcubeului, mai ales când vine vorba de G-ul solid, pătrățos. Dar țineți minte un lucru: întotdeauna este loc și de mai rău. Să vă amintim că în China, există și G-uri roz! Click aici dacă vreți să citiți mai mult!

G 63 AMG 2

Comentati?

Your email address will not be published.