Donald Trump conduce un Mercedes-Benz SLR McLaren

,
1.34K 0

Președinte sau nu, Donald Trump are gusturi la mașini. Rapide, opulente, orice vă trece prin cap, lui i-a trecut deja prin garaj. De cele mai multe ori este plimbat de un șofer, dar uneori, Trump trece la volan. Printre numeroasele automobile pe numele său,  Donald Trump deține și un Mercedes-Benz SLR 2003.

Mercedes-Benz SLR McLaren

Probabil că l-a costat o avere: 455.000 de dolari este prețul de pornire al acestui bolid în Statele Unite. Donald Trump l-a primit chiar în fața turnului care îi poartă numele, în 2004, ca toată lumea să vadă ce bolid și-a cumpărat.

Donald Trump (0)

Lansat în 2003, Mercedes-Benz SLR McLaren a reprezentat revenirea companiei pe piața supercarurilor, după ce dispăruse din segment odată cu încetarea producției modelului legendar 300 SL. Arăta scandalos, arăta fioros, un titan propulsat de un motor V8 de 5,4 litri cu 617 CP. Performanță la cel mai înalt nivel.

Rolls-Royce Silver Cloud

Predilecția candidatului prezidențial pentru lux este celebră. Iar Rolls Royce corespunde pretențiilor lui. În mod surprinzător, americanul este îndrăgostit de eleganța britanică. Așa că apariția unui Silver Cloud din anii ’50 în garajul său era un lucru firesc. Presa a raportat că a fost chiar prima mașină achiziționată de Trump.

Donald Trump (5)

Din păcate pentru el, dacă devine președinte, va fi nevoit să renunțe la flota de Rolls Royce, pentru că șeful Statelor Unite se deplasează la bordul unei limuzine Cadillac.

Rolls-Royce Phantom

Un Roll-Royce Phantom nou-nouț de fiecare dată când apare un model nou. Ei bine, miliardele de dolari au acest efect asupra oamenilor, probabil, nu avem de unde să știm. Phantom este una dintre puținele mașini pe care Trump chiar se bucură să le conducă.

Donald Trump (6)

Marele Phantom are un preț de pornire de la 500.000 de dolari, dar aproape orice poate fi personalizat în funcție de preferințele clientului. Și cunoscând plăcerea lui Donald Trump de a ieși în evidență, probabil i-a adăugat câteva dotări care pentru el au costat o sumă nesemnificativă de bani.

Lamborghini Diablo VT din 1997

Diablo, bolidul anilor ’90, dotat cu un motor V12 de 6,0 litri, poate ajunge la 320 km/h. Oare este suficientă putere pentru cel care ar putea deveni cel mai puternic om din lume? Trump a deținut un model VT cu tracțiune integrală și cu 530 CP.

Donald Trump (2)

Acel Lamborghini a apărut pe rețeaua de socializare Reddit acum câțiva ani, cu portierele inscripționate cu numele lui Donald Trump, pentru ca toată lumea să afle cine este proprietarul.

 

Chevrolet Camaro Indianapolis 500 din 2011

Un American nu poate sta departe de mașinile preferate ale americanilor. Aflat pe lista neagră a telespectatorilor show-ului Ucenicul, Donald Trump a fost rugat să conducă Safety Car-ul la ediția cu numărul 100 a cursei Indianapolis 500. Sunt o grămadă de fotografii cu Trump alături de Chevrolet-ul decapotabil.

Donald Trump (1)

Însă, nu există informații sigure conform cărora chiar el s-ar fi aflat la volanul mașinii cu motor V8 de 6,2 litri, cu 426 CP. În schimb, conform unor zvonuri, lui Trump i-a plăcut atât de mult mașina încât chiar a cumpărat una identică.

Source: Cheat Sheet.

Comentati?

Your email address will not be published.