F1

Acesta este noul monopost Mercedes F1 W06 Hybrid

MERCEDES-AMG PETRONAS
,
1.86K 0

Fani Mercedes s-au putut delecta cu primele imaginii ale noului monopost de Formula 1 W06 Hybrid pentru sezonul 2015. Atât Lewis Hamilton, cât și Nico Rosberg au fost la volanul monopostului, mașina realizând primele ture pe circuitul de la Silverstone.

F1 W06Echipa germană a publicat o serie de videoclipuri și poze pe contul de Twitter, înainte de lansarea pozelor oficiale, în scop publicitar. Monopostul a realizat 19 ture, înainte ca un viscol să facă imposibilă desfășurarea activităților, iar filmările au fost oprite.

După test, Mercedes a dat publicității două imagini ale mașinii, iar din ceea ce am putut vedea, mașina seamană foarte mult cu monopostul de Formula 1 de anul trecut, dar cu câteva diferențe notabile. Printre cele mai vizbile modificări se numără partea frontală și aspectul general mult mai estetic și armonios. Vârful are o formă diferită pentru a corespunde noilor reguli de siguranță pentru partea din față a mașinii.

Echipa de F1 va pregăti monopostul F1 W06 Hybrid pentru debutul public la Jerez, duminică, 1 februarie. Nico Rosberg va fi primul pilot care va testa mașina duminică la Jerez, iar Lewis Hamilton va conduce monopostul în cea de-a doua zi.

F1 W06 HybidMai mult decât atât, Christian Horner, șeful Red Bull, a spus marți că Mercedes este punctul de referință în F1 și vor începe noul sezon ca favoriți. Daniel Ricciardo este de părere că „Dacă reușim să reducem la jumătate diferența și să începem noul sezon așa, ar fi un start perfect. Și atunci când au un moment de slăbiciune, putem pune presiune pe ei.”

În plus, Mercedes a publicat și un videoclip (2015 – „Back to Work”) ce înfățisează noul monopost, dar și obiectivele pentru 2015 ale celor doi piloți, Lewis Hamilton și Nico Rosberg.

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.