Mercedes și Cigarette lucrează la o ambarcațiune inspirată de AMG GT S

Cigarette Racing 50 Marauder GT S
,
1.41K 0

Cu ceva timp în urmă, vă spuneam cum parteneriatul dintre AMG și constructorul de ambarcațiuni Cigarette a atins un nou nivel. Ei bine, e timpul să vă oferim noutăți în această privință.

Mercedes-AMG și Cigarette Racing Team au stabilit să-și continue parteneriatul cu ocazia Târgului Internațional de Ambarcațiuni de la Miami, programat să debuteze pe 12 februarie.

Pentru a menține vie colaborarea, cele două companii vor prezenta conceptul Cigarette Racing 50 Marauder GT S la evenimentul menționat mai sus, mai exact ceea ce pare fi o ambarcațiune de viteză inspirată de liniile coupe-ului Mercedes-AMG GT S.

În orice caz, momentan nu există informații despre conceptul 50 Marauder GT S, însă cele două companii își unesc forțele pentru al cincilea an la rând pentru a lansa în Miami cea mai recentă producție a lor.

Dată fiind cantitea impresionantă de resurse de care dispune versiunea de top  AMG GT S (510 CP și 650 Nm livrați de un motor V8 biturbo de 4 litri), ar trebui să ne așteptăm ca Marauder GT S să fie plin de forță, în așa fel încât să taie valurile la fel cum un cuțit fierbinte taie untul.

Comentati?

Your email address will not be published.