Mercedes futurist apare în filmul “Kamen Rider”

,
1.73K 0

Un Mercedes-AMG GT modificat își va face apariția în noul film japonez Kamen Rider Drive. Bolidul vopsit ca un vehicul din “TRON” va purta numeele NEX Tridoron și va juca un rol deciziv în pelicula intitulată “Kamen Rider Drive: Suprise Future”.

NEX Tridoron este mașina care are puterea să decidă direcția în care se îndreaptă acțiunea filmului, conform informațiilor oferite de producători la conferința care a avut loc la Shizuoka. Mașina și-a făcut apariția pentru întâia oară pe circuitul Fuji din Japonia.

Kamen Rider 4

Vehiculul are la bază un Mercedes-AMG GT și va fi condus de un inamic misterios venit din viitor ca să deranjeze prezentul. Se pare că, de această dată, fanii Mercedes vor avea un motiv întemeiat să țină cu personajul negativ!

Într-o zi, acesta se întoarce în timp și susține că sistemul Kamen Rider Drive va fi cel care va aduce sfârșitul lumii într-un viitor nu prea îndepărtat. Personajul negativ și bolidul său fioros îl vor pune la grea încercare pe eroul filmului. Oare Kamen Rider va salva din nou lumea? Asta rămâne de văzut.

Kamen Rider

Pentru toți aceia care nu ați crescut urmărind desene animate japoneze la televizor, Kamen Rider (Călărețul Mascat) este un supererou dintr-un serial science fiction, creat de artistul Shotaro Ishinomori. A fost difuzat în premieră la televizor pe 3 aprilie 1971 și a rulat până pe 10 februarie 1973. Acțiunea are loc într-o lume dominată de Shocker, o misterioasă organizație teroristă. Takeshi Hongo și Hayato Ichimonji devin Kamen Riders după ce scapă de teroriști și de planul lor diabolic de a le spăla creierele înainte de a-I transforma în cyborgi mutanți.

Deși Mercedes-Benz a oferit de multe ori vehicule filmelor de acțiune și aventură cum ar fi seriile “Jurassic Park” și “Die Hard”, este prima dată când un Mercedes își va face apariția într-un film japonez de anvergură.

Filmul va avea premiera pe 8 august în Japonia. Între timp, mașina va fi expusă la magazinul Mercedes me, deschis recent în Terminalul 2 al Aeroportului Internațional HANEDA de la Tokyo.

Comentati?

Your email address will not be published.