Mercedes E-Class T-Modell 2017 dezvăluit în primele fotografii spion

,
1.36K 0

Zilele acestea, limuzina Mercedes E-Class 2017 a acaparat toată atenția. Dar nu toți fanii Mercedes visează la o limuzină cu patru uși. Pentru aceștia, Mercedes pregătește noul T-Modell, spionat pentru întâia oară.

Console scurte, ampatament lung, capotă alungită, jante mari și un profil redesenat sunt detaliil care caracterizează design-ul. Prototipul alb dezvăluie o siluetă care o imită cu succes pe cea a Clasei C T-Modell.

Urmînd îndeaproape liniile fratelui cu patru uși, Mercedes E-Class T-Modell 2017 prezintă o configurație interioară revoluționară. Bordul este dominat de două display-uri mari, fiecare avînd 12,3 inchi în diagonală. Din punct de vedere vizual, cele două ecrane se contopesc sub un capac de sticlă și într-un singur spațiu în cockpit, acesta părînd că plutește independent. Versiunile E-Class standard vor primi cadranele analog clasice și un ecran multimedia de 8,4 inchi amplasat central.

În premieră, o pereche de touchpad-uri amplasate pe volan își face apariția pe un vehicul de serie. Ca și suprafața unui smartphone, acestea răspund la mișcări de glisare orizontale și verticale. Astfel, se permite controlul sistemului multimedia prin intermediul unor mișcări de glisare a degetului. În plus, șoferul poate folosi touchpad-ul clasic și controllerul de la baza consolei centrale, care recunoaște comenzile de tip scris de mână.

Mercedes-E-class-Estate-006

În ceea ce privește motoarele, apogeul noii game E-Class va fi noul motor diesel de 2 litri (nume de cod OM654), care vine în două versiuni: 110 kW / 150 CP pentru E 200 d (nu este disponibilă la startul vânzărilor) și 143 kW / 195 CP pentru E 220 d, avînd un consum în ciclul NEDC de 3,9 litri la 100 de kilometri. Aceste cifre corespund unor emisii CO2 de 102 grame la kilometru. Gama motoarelor pe benzină va include două versiuni cu patru cilindri cu puterea variind între 184 CP (E 200) și 245 CP și unul cu șase cilindri și 333 CP (E 400). Toate motoarele pe benzină și pe motorină vin cu injecție directă turbo.

Pe parcursul anului 2016, Mercedes va extinde gama cu un nou motor pe benzină cu șase cilindri (nume de cod M256) și un motor diesel (nume de cod OM656). Construite de la zero, aceste unități au intrat deja în producția pilot la uzina din Unterturkheim.

În afară de versiunile T-Modell și limuzină, noua familie E-Class va fi una dintre cele mai numeroase din istoria modelelor Mercedes. O versiune Coupe (martie 2017), o decapotabilă (septembrie 2017), și succesorul CLS-ului (martie 2018) sunt programate să se alăture gamei revigorate.

Foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.