Mercedes E-Class 2017 deconspirat prin intermediul unor schițe oficiale

,
1.4K 0

Mercedes E-Class 2017 este, probabil, unul dintre secretele cel mai prost păstrate din istoria celor de la Daimler. Acum, desene oficiale dezvăluie elementele finale ale design-ului celei de-a cincea generații E-Class.

Ups. Se pare că dezvăluirea oficială a interiorului Mercedes-ului E-Class a făcut loc unei erori suprinzătoare. Fotografiile ce ilustrează procesul de creație a configurației bordului conţin și primele imagini cu profilul și partea frontală a limuzinei gata de producție. Cineva a uitat să îndepărteze imaginile cu E-Class de pe fundal.

După numeroasele fotografii spion, cu siguranță, aceasta nu este prima dată cânt vedem noua Clasa E. Ceea ce arată, însă, fotografiile noi este forma exactă a grilei, a farurilor și a liniei laterale. Mercedes plănuiește să aplice două tratamente diferite părții frontale. O grilă cromată tradițională va decora modelele de bază, în timp ce una mai sportivă este rezervată liniei mai sportive Avantgarde.

2017-mercedes-e-class-2

Sub rochia de bal a noului Mercedes E-Class se află platforma modulară MRA, cu un ampatament ușor extins în comparație cu cea care stă la baza modelului mai mic C-Class, pentru un spațiu interior superior. Noua gamă de motorizări va include noua familie de unități modulare cu trei, patru și șase cilindri, construite din mai mulți cilindri identici de 0,5 litri. O nouă familie de motoare twin-turbo de 3 litri cu 6 cilindri în linie și purtînd numele de cod M256, își va face debutul alături de noul E-Class, în timp ce o nouă generație de motoare diesel (OM654) va înlocui actuala gamă OM 651. Noua transmisie automată 9G-Tronic cu nouă trepte va fi, de asemenea, prezentă încă de la debut.

Apariția oficială este deja programată pentru salonul auto de la Detroit, care va avea loc în ianuarie 2016.

Comentati?

Your email address will not be published.