Mercedes-Benz în Heiligendamm: iarna la mare

Winter journey for Mercedes-Benz CLA and CLS Shooting Brake
,
1.51K 0

Vacanța de iarnă este momentul potrivit să pleci la drum cu un Mercedes. Și exact acest lucru l-a făcut echipa Mercedes-Benz. Două mașini au pornit într-o călătorie spre țărmul Mării Baltice, având ca destinație Grand Hotel Heiligendamm.

Un Mercedes-Benz CLA și CLS Shooting Brake au lăsat în urma agitația orașului. Au dat goana nebună de Crăciun pentru Die weiße Stadt am Meer (Orașul alb de pe malul mării), așa cum numesc nemții stațiunea Heiligendamm.

Stațiunea germană, aflată pe țărmul Mării Baltice, cu ale sale clădiri ridicate în stil clasic și cu un parc nesfârșit, care acoperă 80 000 de metri pătrați, oferă senzația de relaxare și de izolare totală, la doar câțiva metri de plajă.

 

Mercedes-Benz în Heiligendamm

Clădirile vechi poartă decorațiuni de Crăciun și dau un aer de vacanță, iar bradul din centrul stațiunii strălucește datorită celor 10 000 de beculețe colorate. După plimbări de-a lungul aleilor vechi de secole și acoperite cu piatră cubică, străjuite de vile cu arhitectură impresionantă, turiștii Mercedes pot simți mirosul de brad și în hotelul în care, în iunie 2006, a fost găzduit fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, George W. Bush. 25 de brazi aromați decorează interiorul construcției. Punctul principal de atracție este bradul de 6 metri înălțime din recepția hotelului, care poartă 300 de ornamente diferite.

Grand Hotel Heiligendamm pare izolat, dar nu este departe de punctele de interes din punct de vedere istoric. Așa că echipa Mercedes-Benz a pornit la drum pentru a vedea ce înseamnă 200 de ani de istorie pentru zona balneo-climaterică de tradiție. Fondată în 1793, nu numai că este cea mai veche stațiune a Germaniei, ci chiar a întregii Europe continentale. La acea vreme, în perioada de glorie, Heiligendamm era considerată terenul de joacă al aristocrației europene, inclusiv al împăraților de pe continent.

Apoi, după călătoria prin istorie, copleșiți de atmosfera de sărbători, turiștii se retrag în camere, iar CLS-ul Shooting Brake și CLA-ul se odihnesc în liniște în fața hotelului.

Comentati?

Your email address will not be published.