Mercedes-AMG lansează seria limitată de machete White Series

Mercedes-AMG.
,
2.79K 0

Pentru cei care visează cu ardoare la un model AMG, Mercedes-Benz a pregătit o surpriză în miniatură. Este vorba despre o primă serie de machete care reproduc cu acuratețe designul modelelor reale Mercedes-AMG.

Pentru confecționarea machetelor, cei de la Mercedes au apelat la specialiștii de la GT Spirit, care au primit ca sarcină reproducerea la scară de 1:18 a cinci modele Mercedes-AMG.

Astfel, A 45 AMG Edition 1, CLA 45 AMG Edition 1, C 63 AMG Black Series, CLS 63 AMG Shooting Brake și G65 AMG au devenit machete din seria limitată White Series.

Mercedes-AMG Modellautos White Series Limited Edition

Mașinile în miniatură vor fi produse în câte 1.000 de exemplare fiecare și vor fi vopsite într-o nuanță specială designo diamond-bright white. Pentru a păstra cât mai fidel designul afișat de modelele reale, artiștii care s-au ocupat de producerea machetelor au avut acces la informații din baza de date de design a Mercedes-AMG.

Fiecare machetă este construită, în funcție de modelul pe care îl reprezintă la scară redusă, din 70 până la 100 de componente iar prețul anunțat de Mercedes-Benz Accessories pentru un exemplar este de 119 euro.

Comentati?

Your email address will not be published.