Atotputernicul Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC tractează un camion

,
1.79K 0

Un Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC a tractat un camion pe o șosea din Rusia. Camionul derapase și ajunsese de-a curmezișul drumului, blocând circulația.

Propulsat de un motor AMG V8 de 5.5 litri, Mercedes-AMG GLS beneficiază de 585 CP și de un cuplu de 760 Nm, expediate către toate cele patru roti prin intermediul transmisiei automate cu șapte trepte AMG Speedshift Plus 7G-Tronic. SUV-ul uriaș poate ajunge la 100 km/h în doar 4,6 secunde, în drumul său spre viteza maximă limitată electronic la 250 km/h. Dar tractarea unui camion cu patru punți e mai mult despre putere decât despre viteză.

La o masă la gol de 2.580 kg și o sarcină utilă de 3.290 kg, GLS-ul cu propulsie configurată de AMG a reușit să avanseze pe suprafața înghețată, trăgând după el camionul de cel puțin trei ori mai greu ca el, ba poate chiar mai greu, în cazul în care era încărcat.

În filmarea de 50 de secunde, roțile GLS-ului se văd patinând puțin, dar în cele din urmă, SUV-ul Mercedes duce misiunea la bun sfârșit, în timp ce spectatorii de ocazie aplaudă pe margine. Bravo, GLS, ai făcut treabă bună! Autorităților de la noi, care sunt luate prin surprindere de iarnă în decembrie, le-ar prinde bine niște SUV-uri GLS!

 

Comentati?

Your email address will not be published.