Imagini în mișcare cu Mercedes-Benz GLC Coupe 2016 (video spion)

,
1.63K 0

Vânătorul de mașini Walko a surprrins Mercedes-Benz GLC Coupe 2016 în mișcare. Cel mai recent clip dezvăluie noul SUV sportiv în versiunea de serie, cu mai bine de un an înaintea debutului său oficial.

Călcînd pe urmele noului GLE Coupe, rivalul BMW-ului X6, nemții pregătesc acum un frate mai mic care să-i țină de urât. Fiind în mare versiunea de serie a conceptului cu nume similar dezvăluit la ediția de anul acesta a salonului auto de la Shanghai, GLC Coupe pune ochii pe rivalul X4.

Principalul punct de atracție al GLC-ului Coupe este design-ul său și, cel puțin din profil, GLC Coupe nu poate fi confundat sub nicio formă cu nimic altceva decât cu un SUV Coupe în toată regula. Acoperișul alungit curge fluent spre spatele frumos sculptat, în timp ce partea frontală reprezintă prefața filosofiei sportive, solide, care caracterizează întreaga mașină: extremități scure, o grilă a radiatorului dreaptă și două lamele identice, care înconjoară logo-ul cu stea în trei colțuri. Design-ul stopurilor imită linia celor de la S-Class Coupe, cu cele două benzi superioare cu tehnologie LED, care joacă rolul semnalizatoarelor.

Mercedes-Benz GLC Coupe va împărți atât platforma, cât și gama de motorizare cu fratele său GLC standard și cu întreaga familie C-Class. Motoare diesel și pe benzină cu patru și șase cilindri sunt programate să-și facă apariția sub capota noului model, în timp ce o versiune plug-in hybrid va fi, de asemenea, disponibilă, încă de la început. Vorbim despre același grup propulsor ca la versiunea eco a Clasei C. Un motor turbo de 2 litri, capabil să dezvolte 211 CP va fi combinat cu un motor electric cu 60 kW. Autonomia maximă în modul electric cu zero emisii este estimată la 30 km.

Debutul comercial este programat să aibă loc la începutul anului viitor, lansarea oficială fiind așteptată în ianuarie, la salonul auto de la Detroit.

 

Comentati?

Your email address will not be published.