Hey, Mr. DJ! Lewis Hamilton pregătește petrecerea Mercedes-AMG

,
1.54K 0

Hey, Mr. DJ, put a record on, I wanna dance with my AMG. Lewis Hamilton nu ar refuza niciodată asemenea cerere, chiar dacă, de această dată, nu vine de la Madonna. Hamilton are deja un disc Mercedes în mână.

Pasionat de muzică la fel de mult ca d viteză, campionul mondial din Formula 1, Lewis Hamilton, pregătește petrecerea Mercedes-AMG, care va avea loc pe 12 decembrie, chiar la stadionul Mercedes-Benz de la Stuttgart.

Mercedes-AMG Party 3

Poate că acest clip arată ca un joc video, dar scenariul este inspirat de fapte reale. În curând, Mercedes-AMG va trage cortina peste cel mai de succes an din istoria diviziei de motorsport. Uzina de putere de la Mercedes și-a adjudecat titlul mondial la Constructori și la Piloți în Formula 1, a obținut aceleași titluri în DTM, a devenit campioană în Formula 3, în ADAC GT Masters. Iar acestea sunt, cu siguranță, motive de sărbătoare.

Mercedes-AMG Party

Anul acesta, au făcut senzație, mai ceva ca niciodată. Și pentru că echipele merită din plin să vadă recunoștința suporterilor, pentru prima oară, evenimentul Stars & Cars va avea loc la stadion. Arena care găzduiește meciurile de acasă ale echipei din Bundesliga VfB Stuttgart va fi scena pentru această super petrecerea Mercedes-AMG.

https://www.youtube.com/watch?v=LVx76NBia5U

Comentati?

Your email address will not be published.