Faceți cunoștință cu bestia Mansory – Mercedes-AMG GT S cu 730 CP

,
2.43K 0

Un Mercedes-AMG GT S extrem cu 730 CP este asul din mâneca celor de la Mansory la Geneva. La ediția 2016 a Salonului Auto Internațional din Elveția, compania de tuning expune bolidul construit la Affalterbach cu un kit aerodinamic care îl face să arate ca un prădător.

Mercedes-AMG GT S primește o bară față redesenată, aripi noi și praguri total diferite față de ce avea versiunea standard. În partea posterioară, GT S-ul lucrat de Mansory este decorat cu un difuzor de aer extrem și cu un nou spoiler.

Mansory-Mercedes-AMG-GT-S-1 730 CP

Această bestie cu jumătate de metro mai lată are nevoie de numai 3,2 secunde ca să facă sprintul de la 0 la 100 km/h, în locul celor 3,9 secunde de care are nevoie versiunea standard. Evident, și viteza maximă a crescut până la 330 km/h. Toate aceste cifre au devenit mai mari grație turbocompresoarelor mai mari și unui sistem de evacuare sport. Noile setări produc o putere totală de nu mai puțin de 730 CP, cu 220 mai mult decât poate dezvolta în versiunea de fabrică motorul V8 biturbo de 4,0 litri, care se regăsește sub capote GT-ului.

Bolidul Mercedes este transformat radical și la interior. Elemente din fibră de carbon inserate în bord, volanul complet reconfigurat și scaunele sport se potrivesc perfect cu pielea neagră care îmbracă mare parte a interiorului. Mașina primește portiere iluminate la interior și pedale sport. Logo-ul Mansory este amplasat în toate zonele relevante ale mașinii sport.

Comentati?

Your email address will not be published.