Drumul spre iad

Mercedes-Benz C-Class ia foc pe șosea
,
1.44K 0

A fost drumul spre iad pe o șosea din Norvegia, acolo unde un Mercedes-Benz a luat foc. Intervenția departamentului de pompieri s-a desfășurat total aiurea, iar mașina a luat-o la vale. Urmăriți un video incredibil!

Un Mercedes C-Class a izbucnit în flăcări pe un drum public din Norvegia, iar proprietarul a apelat imediat numărul de urgență. Pompierii au sosit rapid la fața locului, dar tentative lor de a stinge incendiul a mers rău de tot. Mașina a luat-o cu viteză la vale ca o minge de foc, umplînd toată zona de fum. Un pompier curajos, care nu s-a gândit nici o secundă că rezervorul ar putea exploda în orice moment, a încercat să tragă frâna de mână a mașinii în flăcări.

Din fericire, niciun alt automobile nu și-a făcut apariția din direcția opusă, așa că Mercedes-ul aprins s-a ciocnit doar de parapetul drumului cu serpentine.

Cei care au asistat la incident s-ar fi așteptat ca pompierii să fugă după mașină, în ceea ce se numește o intervenție de urgență. Dar au ales să meargă la pas, la vale, în timp ce mașina lor întoarce încet și merge cu spatele, pentru a orienta rezervorul de spumă către torța aprinsă. Ar fi putut, la fel de bine, să cânte hit-ul “Highway to Hel”, în timp ce încercau să stingă focul, dacă tot nu par prea îngrijorați de situație.

Incendiul a fost stins la scurt timp, sub privirile îngrozite ale localnicilor.

 

Comentati?

Your email address will not be published.