Conceptele Mercedes-Benz Vito luminează SEMA Show

Mercedes-Benz Metris
,
2.04K 0

Mercedes-Benz a anunțat deja că va vinde versiunea americană a vanului său Vito sub numele de Metris pe piața americană. Mai mult decât atât, Mercedes-Benz a prezentat patru concepte la SEMA Show.

Descris de Mercedes-Benz drept ”Misiunea Metris”, cele patru concepte prezentate la SEMA Show au fost create drept o previzionare a debutului vehiculului său comercial în Statele Unite. Misiunea lor este simplă și clară: ca dumneavoastră să vă simțiți bine.

Era logic să încercăm o abordare globală și, de asemenea, să ne extindem afacerile cu vehicule comerciale și în Statele Unite. Prezența noastră la SEMA Mission Metris cu patru concepte diferite va fi o modalitate eficientă de a promova modelul Mercedes-Benz Metris, să îi punem în evidență versatilitatea, dimensiunile și siguranța,” a spus Bernie Glaser, Vice President and Managing Director a Daimler Vans USA.

mercedes_benz_metris_sema_mercedesblog_03

Conceptele aduse de brandul german la SEMA Show 2014 au caracteristici unice și scopuri precise. Așadar, Mercedes-Benz a creat DJ Van, un van de lux, un Mobile Golf Pro Shop și un Fire Chief Concept Truck.

Dacă aveați impresia că acestea sunt vanurile cu care erați obișnuiți până acum, e cazul să vă gândiți mai bine. Chiar dacă aduc aminte de transformarea primită de un Mercedes-Benz Vito de la Hartmann, ele vor să fie ceva total diferit.

Pentru toți petrecăreții, modelul DJ Van oferă o trapă retractabilă, și, bineînteles, un sistem incredibil ce te face să petreci în continuare până dimineață. Însă, Luxury Van merge pe o notă ceva mai serioasă, oferind materiale căptușite pentru interior, un televizor, banchetă cu spătar înclinabil și o ambianță exclusivistă.

mercedes_benz_metris_sema_mercedesblog_01

Așa cum sugerează și numele, modelul Mercedes-Benz Mobile Golf Pro Shop a fost echipat cu un simulator avansat de golf. În cazul în care lucrurile nu merg conform planului, Mercedes-Benz se bazează pe Fire Chief Concept Truck. Chiar dacă nu depozitează apa în canistre uriașe, vanul personalizat Mercedes-Benz vine cu un sistem de comunicare avansat și o uniformă atrăgătoare.

Sursa: Mercedes-Benz

Comentati?

Your email address will not be published.