Campionul mondial din Formula 1 Nico Rosberg tras pe dreapta de poliție la Monaco

,
1.23K 0

Dacă ai fost cel mai rapid om din lume în 2016, nu înseamnă că nu poți fi prins de poliție în 2017! Campionul mondial din Formula 1 Nico Rosberg a fost tras pe dreapta de poliție în timpul unui interviu care avea loc în Monaco, în timp ce își conducea mașina clasică, un Mercedes-Benz 280 SL Pagoda.

Nico Rosberg tocmai făcea un tur de circuit stradal așa cum făcea când era pilot în Formula 1, dar de această dată, la bordul mașinii sale din 1968, o Pagoda, pentru un reportaj special cu prezentatorul TV Graham Bensinger. A auzit la un moment dat sirena poliției și un om al legii i-a făcut semn să oprească. Rosberg a tras pe dreapta și a deschis portbagajul unde avea actele, pentru a-i demonstra polițistului că mașina sa decapotabilă respectă legile în vigoare în Monaco.

Fostul pilot de Formula 1 uitase să lipească abțibildul de 2017 pe numărul de înmatriculare, dar, pentru că a fost prima abatere, Rosberg a scăpat doar cu un avertisment.

“Este prima oară când mi se întâmplă așa ceva”, i-a spus localnicul din Monaco lui Graham Bensinger.

Pe durata filmării, neamțul a povestit despre copilăria sa la Monaco. Rosberg a crescut urmărind cursele de acasă sau de pe yacht. De acolo obișnuia să-l vadă pe Ayrton Senna gonind pe străzile din Monaco la bordul monopostului său McLaren în alb și roșu. Robserg l-a dus pe prezentatorul TV la ieșirea din legendarul tunel din Monte Carlo, pentru a-i explica exact cum se simte un pilot atunci când iese din tunel fără să vadă nimic, iar mașina se ridică, pur și simplu, de pe asfalt, în pantea de dinaintea următorului viraj.

În timp ce se plimbă prin orașul mediteranean, Rosberg îi mărturisește prezentatorului TV că acesta era chiar drumul său spre școală acum mai bine de 20 de ani. “Mama mă ducea la ore zi de zi pe aici, apoi dintr-odată mă trezesc că pilotez în Marele Premiu al Statului Monaco și câștig titlul în Formula 1”, spune Rosberg, considerându-se un om foarte norocos.

Nico Rosberg și-a anunțat retragerea din Formula 1 la numai câteva zile după ce a câștigat titlul mondial. Neamțul a urmărit prima cursă a sezonului, Marele Premiu al Australiei, acasă, la televizor. Citiți totul despre cursa din weekend-ul trecut aici: Mercedes încheie prima cursă a sezonului cu ambele monoposturi pe podium în Australia.

Comentati?

Your email address will not be published.