Brabus Rocket 900 Gold Edition – furtună în deșert la Salonul Auto de la Dubai

,
2.23K 0

Cei de la Brabus fac orice ca să își bucure clientela arabă. Tocmai cu acest scop, Brabus Rocket 900 Desert Gold Edition a fost prezentat în exclusivitate la Salonul Auto de la Dubai.

Brabus a prezentat deja două versiuni Rocket care au la bază noua generație a Mercedes-ului S-Class, așa că trenul de rulare al noii ediții nu aduce surprize.

brabus-900-rocket-gold-edition-3Dar acest lucru nu înseamnă că lista detaliilor tehnice nu este una impresionantă în sine. Fulgerătorul motor V12 care propulsează Desert Gold Edition produce nu mai puțin de 900 CP și 1500 Nm (limitat la o valoare ‘insuficientă’ de 1200 Nm, în condiții normale de rulare). Toate acestea înseamnă că limuzina Brabus ajunge la 200 km/h în 9,1 secunde, în timp ce viteza maximă se lansează până la 350 km/h.

Pentru mașină s-a folosit o vopsea unicat, Desert Color, completată de jantele speciale Brabus de 21 de inchi. La interior, tematica Desert Gold reprezintă, din nou, principalul punct de atracție, cu accente aurite repetate aproape obsesiv.

Așa cum era de așteptat, putem vedea o grămadă de elemente din fibră de carbon care decorează exteriorul vehiculului. Brabus folosește excesiv material nobil pentru a îmbrăca până și cele mai mici suprafețe, cum ar fi carcasele oglinzilor sau difuzorul de aer din spate. De asemenea, este disponibil și un sistem de evacuare special.

brabus-900-rocket-gold-edition-5

Salonul Auto de la Dubai a luat astăzi startul. Așa că așteptați-vă să mai primiți vești șocante din Emirate.

Comentati?

Your email address will not be published.