BMW X1 aproape fără camuflaj în cele mai recente fotografii spion

,
1.44K 0

BMW X1 nou-nouț a fost spionat aproape fără camuflaj de către fotografii noștri. Pe măsură ce se apropie de momentul lansării, care va avea loc în această vară, cu atât cei de la BMW renunță mai mult la camuflaj.

Rival pentru Mercedes-Benz GLA, BMW X1 este programat să apară cu un design mai luxos, avansat, inspirat de actualul X3. Partea din față, dar și stopurile imită, de asemenea, forma blocurilor de lumini de la frații mai mari și putem afirma același lucru despre grila față proeminentă și despre plafonul mai înclinat.

Rivalul de la BMW al modelului Mercedes-Benz GLA ar trebui să fie mai mare ca predecesorul său. Ampatamentul este ușor mai lung, ceea ce ar trebui să însemne spațiu interior mai mare și loc mai mult pentru picioare pentru pasagerii din spate, ceea ce chiar era necesar.

Spy-Photo

X1 renunță la platforma cu tracțiune spate de la Seria 3 în favoarea noii platforme modulare UKL, aceeași structură care se află la baza modelelor MINI Cooper și BMW Seria 2 Active Tourer. În consecință, tracțiunea față va fi dotare standard, iar tracțiunea integrală va fi oferită ca opțiune.

Spy-Photo

Gama de motorizare este bazată pe motorul tri-turbo de 1.5 litri cu trei cilindri, care dezvoltă 136 CP. Clienții pot alege și noul X1 cu motorul TwinPower Turbo de 2.0 litri și patru cilindri, capabil să dezvolte 184 sau 231 CP, sau un diesel de 2.0 litri care dezvoltă fie 150, fie 190 CP.

Sursă foto: AUTOMEDIA

 

Comentati?

Your email address will not be published.