O filmare spion cu Mercedes S-Class facelift 2017 arată noi detalii de design

,
1.34K 0

Mercedes S-Class facelift 2017 a fost din nou spionat și avem toate detaliile, grație observatorului de prototipuri Walko.

Modelul facelift W222 se pregătește să ajungă pe piață în 2017. O nouă filmare spion arată că asupra design-ului limuzinei de lux se operează doar modificări subtile. Cea mai mare schimbare este reflectată de partea din față. Acolo S-Class vine cu faruri cu o nouă configurație, cu trei benzi LED în partea superioară în locul uneia singure. Liniile strălucitoare tipice brand-ului din cadrul stopurilor par să aibă și ele o nouă înfățișare.

Filmarea exclusivă a lui Walko arată modificări minime la interior. Dispunerea cu ecran dual de mari dimensiuni o va imita pe cea a noului E-lass, rama devenind mai subțire, iar comutatoarele mecanice care separă ecranul rezervat panoului de bord de ecranul multimedia poziționat central au dispărut.

Mercedes S-Class facelift ar trebui să primească o nouă serie de sisteme de asistență, alături de abilitățile de rulare semi-autonomă. În plus, noul Mercedes S-Class va veni cu cea mai nouă generație a farurilor LED multi-beam. Acest sistem îi permite șoferului să ruleze cu faza lungă activată în permanență – în funcție de starea traficului, unitățile LED individiuale fiind oprite, de exemplu, pentru a evita orbirea celorlalți participanți la trafic.

La capitolul motorizare, așteptăm un plus de putere și un minus în privința consumului și a emisiilor CO2. Și transmisia automată cu nouă trepte va fi disponibilă în cadrul gamei.

Sursă: Walko.

Comentati?

Your email address will not be published.