Mercedes-Benz GLC este cea mai populară mașină premium în 2016

,
1.87K 0

Mercedes-Benz GLC a fost desemnat “Cea mai populară mașină premium în 2016” la Premiile Honest John. Confortabil și spațios, GLC reprezintă o alternativă extraordinară la limuzina C-Class.

Cititorii publicației britanice au fost cei care au decis. Editorii Honest John din Marea Britanie au ajuns la concluzia că pagina care prezintă SUV-ul GLC a fost citită mai mult care oricare altă pagină care cuprinde prezentări de mașini compacte premium, SUV-uri și limuzine.

“Poate că Mercedes-Benz nu a fost printre ultimii ajunși la petrecerea acestui gen de mașini, dar GLC dovedește că a întârzia, pentru că așa este la modă, are anumită avantaje. Și mai impresionant este faptul că prezentarea GLC-ului, deși a avut loc la mijlocul anului 2015, a reușit să depășească, în ceea ce privește numărul de cititori, prezentări publicate la început de an”, a declarat Dan Harrison, editor pentru HonestJohn.co.uk

GLC-ul a preluat genele excelente ale Clasei C și în ceea ce privește vânzările, adăugînd popularitate clanului de SUV-uri de la Mercedes-Benz, care se vând acum ca pâinea caldă peste tot în lume.

Călcînd pe urmele Clasei C – așa cum arată și ultima literă din numele modelului – GLC-ul vine cu patru variante de motorizare pentru clienții pretențioși:

  • GLC 220 d 4MATIC, diesel, 125 kW (170 CP)
  • GLC 250 d 4MATIC, diesel, 150 kW (204 CP)
  • GLC 250 4MATIC, benzină, 155 kW (211 CP)
  • GLC 350 e 4MATIC, plug-in hybrid,
    putere totală 155+85 kW (211+116 CP)

Comentati?

Your email address will not be published.