A evadat bestia – Mercedes-Benz CLS spionat la Nurburgring

,
1.81K 0

Se apropie momentul lansării pentru Mercedes-Benz CLS 2018, așa că perioada de testare trebuie să se apropie de final. Coupe-ul cu patru uși a fost pus la treabă iar și iar. Iată cele mai recente imagini spion surprinse pe celebrul circuit de la Nurbugring!

Caroseria și luminile în versiune de serie ale prototipului aflat pe circuit confirmă că ciclul de testare este aproape complet, iar cea de-a treia generație CLS își va face, în curând, apariția. Mașina, care va fi încadrată între noul E-Class și recent modernizata limuzină S-Class, are șanse mari să fie prezentată în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Mai aerodinamic ca fratele de platformă E și mai ieftin ca fratele mai mare S-Class, CLS-ul cu ale sale linii agresive și senzuale, poartă un strat gros de camuflaj, care ar putea să fie dat jos la finele lunii august.

CLS, care, conform unor zvonuri neconfirmate ulterior, ar fi trebuit să poarte denumirea CLE, va prelua trenurile de rulare de la Clasa E. Informațiile din interior preconizează și apariția unei versiuni Mercedes-AMG CLS 53, propulsată de un motor turbo de 3.0 litri cu șase cilindri în linie în tandem cu un motor electric, cu o putere combinată de peste 500 de cai putere.

Comentati?

Your email address will not be published.