Alo! – Mercedes-Benz creează carcase pentru telefoane inteligente

Accesorii Mercedes-Benz
,
2.07K 0

Smartphone-ul tău poate purta logo-ul Mercedes-Benz începînd de astăzi. Mercedes-Benz Accessories GmbH și partenerul său CG Mobile SAS prezintă o nouă colecție de huse și carcase pentru telefoanele inteligente. Acestea au la bază design-ul senzual al mașinilor construite de Mercedes și folosesc materiale care se regăsesc la interiorul limuzinelor sau al mașinilor sport ale companiei.

Realizate din piele de cea mai bună calitate, din lemn, aluminiu sau fibră de carbon, husele și carcasele sunt concepute pentru a îmbrăca modelele de telefoane inteligente iPhone® 6 & iPhone® 6 Plus, dar și Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge de la Samsung și sunt disponibile în magazinele care comercializează produsele CG Mobile.

huse si carcase Mercedes-Benz pentru telefoane inteligente

Una dintre liniile puse în vânzare oferă huse și carcase din piele în culorile originale ale limuzinei S-Class: deep-sea blue (albastru ca marea), black (negru), Bengal red (roșu bengal) și crystal grey (gri cristal), dar și o versiune cu aspect de aluminiu mat, inspirată de grila radiatorului limuzinei.

Panoul de bord al Clasei S în propriul tău buzunar? E simplu ca bună ziua! Carcasele sunt concepute pentru a imita detaliile elegante ale interiorului exclusivist al limuzinei, folosind același finisaj lucios al lemnului de mirt ca la bordul limuzinei. Toate carcasele prezintă, evident, logo-ul Mercedes-Benz în argintiu metalizat.

Carcasele realizate din fibră de carbon îți intensifică experiența oferită deja de smartphone-ul tău, pentru că sunt inspirate de ceea ce se regăsește la interiorul unei mașini sport.

Sunt disponibile și patru modele din materiale sintetice, care sunt oferite în culori metalizate cum ar fi negru, gri, roșu și alb.

Comentati?

Your email address will not be published.