All Time Stars – Automobile Mercedes-Benz retro sunt de vânzare

,
2.28K 0

Doamnelor și domnilor, vă invităm să intrați! Aceasta este o lume care vă așteaptă de multă vreme. Mașini celebre din istoria Mercedes-Benz sunt aici pentru ca dumneavoastră să le puteți vedea și… cumpăra! Ați pus ochii pe vreun vehicul?

Muzeul Mercedes-Benz scoate la vânzare mașini clasice din toate timpurile, prin intermediul paginii de internet alltime-stars.com. Poate credeți că, odată achiziționate, aceste automobile vor fi doar simple exponate. Ei bine, nu chiar. Fiecare Mercedes vintage va părăsi expoziția pe propriile roți, după ce va fi supus uei inspecții tehnice bazate pe o listă completă pe care 160 de căsuțe trebuie bifate, pentru a elimina riscul apariției vreunei defecțiuni. Experții de la Muzeul Mercedes-Benz vor lucra transparent cu cei interesați, oferindu-le informații exacte în privința pieselor, fie ele originale, fie înlocuite, din momentul în care vehiculul a fost predate primului poprietar.

Un model vechi, Type 630 Kompressor, tocmai din 1929, se află pe lista mașinilor disponibile. Respiră un aer clasic prin toți porii.

Mercedes-Benz retro

La polul opus, se află ceea ce am putea numi un puști printre atâția seniori: un E 320 decapotabil din 1995.

Toate mașinile disponibile sunt clasificate pe trei categorii cu ajutorul cărora se pot identifica mai ușor starea și autenticitatea acestora.

  • Ediția Premium: automobile clasice în stare originală cu foarte puțini kilometri la bord și vehicule care au fost restaurate cu mare atenție chiar de către experții Mercedes-Benz Classic de la Fellbach/Stuttgart.
  • Ediția Colecționarilor: aceste mașini sunt într-o stare excelentă, atât tehnic, cât și vizual.
  • Ediția Șoferilor: vehicule vintage și mașini clasice contemporane potrivite rulării cotidiene, îndplinind toate normele pentru a putea fi prezente pe șosele, dar care ar avea nevoie de recondiționare.

Cea mai bătrână mașină din acest parc auto este, de departe, și cea mai prețioasă. Mercedes-Benz 630 a văzut lumina zilei cu aproape 90 de decenii în urmă. A fost scos la vânzare pentru întâia oară în octombrie 1928, contra sumei de 2.000 de mărci germane. Acum câțiva ani, automobilul a fost transformat în ceea ce vedeți în prezent: un vehicul decapotabil cu un motor reconfigurat. Vine cu plăcuța FIVA (Federația Internațională a Vehiculelor Istorice) și este oferit într-o stare impecabilă.

Mercedes-Benz retro

Puștiul colecției, automobilul decapotabil E 320, este o versiune de export cu aproape 50.000 de kilometri la bord și este oferită, de asemenea, într-o stare impecabilă, atât la exterior, cât și la interiorul îmbrăcat în piele. Decapotabila cu patru locuri este recomandată pentru zilnic și este gata să respecte cerințele șoferului încă din momentul în care iese pe porțile showroom-ului de la Stuttgart.

Un Mercedes-Benz 280 SE, recent restaurant la Centrul Mercedes-Benz Clasic, este și el scos la vânzare într-o combinație inedită de culori cu 86.000 de kilometri la bord.

Deci cu ce spuneați că vă duceți mâine la serviciu?

Comentati?

Your email address will not be published.