Accesorii Mercedes-Benz: AMG GT-ul pe care ni-l permitem

Mercedes-Benz Accessories
,
1.94K 0

Dacă nu vă permiteți varianta reală, mai aveți o opțiune. La Salonul Auto de la Paris, 100 de miniaturi Mercedes-Benz AMG GT ediție specială vor fi scoase la vânzare la Merecedes-Benz Boutique. Modelul exclusivist este special conceput pentru Salonul Auto de la Paris.

Am văzut cu toții imaginile de la lansarea noului Mercedes-Benz AMG GT, galben auriu, rulînd direct pe scena de la Affalterbach, cu pilotul de Formula 1 Nico Rosberg la volan, pe 9 septembrie. Pentru mulți dintre noi, AMG GT va rămâne doar un vis. Pentru toți aceia care nu și-o pot permite în garaj, o pot avea pe etajeră pentru 289 euro. Fanii mașinii sport pot achiziționa o copie de calitate la o scară de 1:18, a vitezistei săgeți galbene. Miniatura a fost realizată de Mercedes-Benz în colaborare cu Norev și doar 100 de bucăți vor fi disponibile pentru vânzare. Fiecare mini AMG GT are un număr de serie pe plăcuța de sub caroserie. Semnul de “Ediție limitată” este, de asemenea, imprimat pe plăcuță.

Mercedes-ul Benz AMG GT la scară 1:18 arată ca și cum ar putea fi condus. Prezintă o caroserie metalică cu elemente negre, un acoperiș cu aspect de carbon, dar și replici ale jantelor de aliaj ușor de 20 de inch, în 10 spițe. Modelul conține peste 100 de componente individuale și include 168 de elemente.

 

Fii smart cu accesorii smart

Miniatura mașinii sport nu este singura surpriză Mercedes-Benz la Saloul Auto de la Paris. Transformă-ți smartphone-ul într-un co-pilot intelligent, un ghid atotștiutor și un partener multimedia, folosind suportul universal pentru smartphone în propriul tău smart fortwo ori smart forfour. Suportul are dimensiuni reglabile pentru a se potrivi perfect cu orice smartphone. Aplicația este lansată automat și meniul rulează într-un format ușor de înțeles, atunci când smartphone-ul este conectat la automobile via Bluetooth. Suportul oferă și încărcare prin USB. Nu mai este nevoie să-ți faci griji că nu vei putea să găsești un loc de parcare pentru mașina minusculă. Sistemul smart parking va putea să memorize parcarea, să o recomande și altora, să o noteze și să încarce fotografii ale locației. Ai nevoie doar de un sistem de operare iOS sau Android pentru a-ți face un prieten isteț (smart).

 

smartphone cradle

Lângă miniature ta AMG GT, sigur mai este loc pentru încă una. Și cu siguranță, ai din ce alege. Toată paleta de culori a modelelor smart și echiparea modelelor originale vor fi disponibile la trei scări, începînd din noiembrie.

tabel taiat

 

  • Modelele smart fortwo și smart forfour la scară 1:18 sunt asamblate manual de specialiștii de la Norev și include mai mult de 100 de părți. Copiile de 15 și 19 centimetri sunt construite din metal turnat sub presiune și include peste 120 de detalii decorative. Fiecare detaliu este copiat la milimetru, iar ușile, portbagajul din două părți și capota motorului pot fi deschise. Fanii pot alege dintre linia de echipare proxy sau passion, plus pachetul Sport. Negru/roșu de cadmiu, negru/maro alună și portocaliu lavă/gri grafit sunt combinațiile de culori din care puteți alege. Cutii personalizate sunt oferite la livrare.
  • Haideți să coborâm la o scară mai mică și să vorbim despre o miniatură…și mai mini. Noua generație smart la “scara internațională a colecționarilor”, 1:43 este, de asemenea, fabricată de către Norev, din metal turnat sub presiune, și oferă un interior copiat la milimetru. Măsurînd 6 și 8 cm în lungime, modelele sunt făcute din 50 de componente individuale, includ 77 de piese decorative, sunt montate pe un suport gravat și sunt oferite în cutii personalizate.
  • Vei avea nevoie de o lupă ca să vezi asta. Modelele smart fortwo și smart forfour la scară 1:87 măsoară 3 și 4 cm în lungime, sunt fabricate în Vierhehim, Germania, din 20 de componente individuale, produse de specialiștii în miniaturi Busch. Poți alege din combinații autentice de colori de caroserie cum ar fi alb/albastru de miezul nopții, negru/portocaliu lavă, argintiu rece/alb, negru/roșu de cadmiu și negru/gri mat. Modelele sunt realizate din plastic și sunt livrate în cutii personalizate și sunt montate pe un suport gravat.

smart 1.43

 

Accesorii Mercedes-Benz pentru noua Clasă C

Mercedes-Benz ar face orice ca să-și mulțumească clienții. Brand-ul german a oferit Clasa C sedan, pe care o poți accesoriza cu elemente speciale Mercedes-Benz Accessories GmbH. Vehiculul argintiu expus la Salonul Auto de la Paris prezintă jante de 19 inch, cu 5 spițe, incluse în gama de echipament sport Mercedes-Benz.

  • Șorț spoiler față și spoiler pentru acoperiș și spate în gri metallic MAGNO pentru a intensifica aspectul dinamic. Sunt făcute din poliuretan și nu este necesară înscrierea lor în documentele mașinii.
  • Steaua Mercedes-Benz iluminată, opțiune valabilă doar pentru vehiculele cu logo-ul poziționat în centrul grilei. Steaua, iluminată prin cabluri cu fibră optică și cu becuri LED, se aprinde strălucitor doar atunci când motorul este oprit, când proprietarul închide sau deschide mașina din telecomandă sau când ușile sau portbagajul sunt deschise.
  • Pedale sport, disponibile în două versiuni, ambele fabricate din oțel inoxidabil cu inserții anti-alunecare. O versiune este pentru vehiculele cu transmisie manuală, iar cealaltă versiune este destinată modelelor cu transmisie automata.
  • Praguri “SPORT” illuminate, montate elegant într-un panel din oțel inoxidabil, atrag atenția fie noapte, fie zi.
  • Sistemul de navigate Garmin® MAP PILOT este o idee bună dacă ai nevoie de o hartă clară și ghidare excelentă, toate expuse pe un ecran de înaltă rezoluție. Toate informațiile sunt stocate pe un card SD, pe care, pur și simplu, îl poți insera în nișa Audio 20 CD dedicate pentru cardul SD, din consola centrală. Funcționează doar dacă vehiculul Clasa C prezintă Audio 20 CD.
  • iPad® Docking Station pentru bancheta spate transformă locurile din spate într-un cinematograf ambulant și un centru de comunicare. Setarea este potrivită pentru orice iPad de 9.7 inch de la a doua generație până la iPad 4.
  • Accesoriile de la Style & Travel îți pot face vehiculul Clasa C chiar mai comod pentru pasageri. Un suport simplu este clampat între tetiere locurilor din față ca un susținător pentru accesorii. Suportul se poate transforma în umeraș, de exemplu. Ți-ar fi de folos și cârlige pentru sacoșe, care pot susține orice de până la 1,5 kg. Seria Style & Travel oferă și o masă pliabilă, care este reglabilă pe înălțime și a unghi și, așa cum îi spune numele, se pliază, dar are și un suport pentru băuturi.
  • Pentru fanii schiului, accesorii originale îți pot transforma mașina într-un planificator de vacanță. La Salonul Auto de la Paris, Mercedes-Benz combină barele convenționale pentru portbagaj cu o coloană de suport pentru schiuri și placă de snowboard.

Comentati?

Your email address will not be published.