Recompensă: Viitorul Mercedes-AMG GT Roadster
, / 935 0
Mercedes-AMG GT Roadster

Recompensă: Viitorul Mercedes-AMG GT Roadster

SHARE
Home AMG AMG GT Recompensă: Viitorul Mercedes-AMG GT Roadster

Ia gândiți-vă! Originalul SL a fost un roadster. SLR McLaren a avut o versiune cu acoperiș textil. Și SLS AMG a fost disponibil și sub formă de roadster. Deci va oferi Mercedes-AMG și o variantă roadster? Mercedesblog.com consideră că singurul răspuns este da.

 

Noul Mercedes-AMG GT este, fără îndoială, cea mai importantă premieră mondială de la Salonul Auto de la Paris 2014. Ei bine, știm că primii clienți vor avea de așteptat o perioadă până să conducă nou-nouțul AMG GT Edition 1, dar noi și alții deja ne gândim la încă o mașină nouă: versiunea decapotabilă.

Pentru că suntem siguri că în viitorul apropiat (probabil chiar anul viitor) vom vedea Mercedes-AMG Roadster. Unii sugerează că ar putea fi o amenințare pentru roadsterul de lux SL sau chiar că AMG GT nu ar avea nicio șansă în fața puternicului SL 65 AMG, care dispune de un V12 biturbo de 630 CP și este capabil de o accelerație de la 0-100 km/h în doar 4,0 secunde.

Chiar dacă versiunea de top a noului Mercedes-AMG GT S are “doar” 510 CP (așa că așteptăm același lucru și de la varianta roadster), filosofia acestei mașini sport este diferită, în așa fel încât AMG-GT Roadster va fi mai agil și mai orientat spre sport decât un SL 63 AMG sau SL 65 AMG. Și, mai ales, va fi concentrat pe senzații mai mult decât SL-ul, asta și datorită acoperișului textil (SL are un acoperiș rigid).

Credeți că Mercedes-AMG ar trebui să construiască o versiune roadster a noului AMG GT? Spune-ți părerea mai jos, în comentarii.

Foto: RM Design Blog & E. Milano

Comentati?

Your email address will not be published.