A apărut Hulk de la Mercedes: C63 AMG Coupe Legacy Edition

,
1.72K 0

Hulk cel verde a apărut din senin! Cât se poate de verde și cât se poate de nou, Mercedes C63 AMG Coupe Legacy Edition a fost prezentat astăzi de către Mercedes-Benz din Africa de Sud.

Mercedes C63 AMG Coupe Legacy Edition este rezervat doar pentru Africa de Sud, toate vehiculele vor purta culoarea Viper Green, iar producția este limitată la numai zece unități. Vehiculul verde ca Hulk apare cu scurt timp înaintea celui mai nou model C-Class Coupe.

Dar așa cum sugerează denumirea “Legacy”, mașina este un tribute adus actualei generații, care va fi înlocuită de ceea ce se ascunde sub camuflajul alb-negru în fotografiile lansate recent de Mercedes.

AMG ceva rapid

C63 AMG Coupe este ultimul unicorn al familiei C-Class AMG cu motor aspirat natural. Vehiculul vine propulsat de un V8 de 6.3 litri, care dezvoltă 510 CP și un cuplu de 610 Nm, purtînd transmisia cu șapte trepte Speedshift MCT. Vehiculul se laudă că ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde.

C63 AMG Coupe Legacy Edition

Viitorul model va ascunde sub capotă motorul AMG biturbo de 4.0 litri, care o propulsează și pe sportiva lansată în toamna anului trecut, AMG GT.

Prețul acestei ediții limitate C63 AMG Coupe Legacy Edition nu au fost încă dezvăluite.

Comentati?

Your email address will not be published.