Ziua în care motorsportul a luat-o razna de tot! Piloții au apărut cu machiaj de Halloween

,
1.37K 0

Halloween se apropie cu pași repezi, iar piloții din Formula 1 au acum o grijă în plus. Chiar înaintea Marelui Premiu al Mexiului, Max Verstappen și Daniel Ricciardo de l Red Bull au apărut în fața jurnaliștilor purtând un machiaj înfricoșător.

Formula 1 tocmai a devenit o competiție… de groază înainte de Halloween, care în Mexic poartă numele Dia de Muertos (Ziua Morților), ce va avea loc pe 31 octombrie, la o zi după cursă. Se pare că intenția piloților Red Bull este să bage frica în principalii rivali, piloții de la Mercedes. Să sperăm însă, că triplul campion mondial Lewis Hamilton și liderul clasamentului general Nico Rosberg nu se vor lăsa intimidați.

Red Bull Halloween (6)

Olandezul Zburător și australianul care bea șampanie din pantofi au animat atmosfera pe circuitul mexican, plimbându-se în zona padocurilor cu machiajul care le face figurile să arate ca niște capete de mort. Ca să arate așa, cei doi au stat câte o oră întreagă la dispoziția make-up artistului, înaintea antrenamentelor libere. “Acum înțeleg cum se simt fetele în fiecare dimineață atunci când se machiază”, a mărturisit Ricciardo, afișând un zâmbet… dublu.

“Nu voi purta acest machiaj tot weekend-ul, nu vreau să-mi stric cassca”, a spus adolescentul Verstappen cu o figură mai înfricoșătoare ca niciodată.

Cu trei curse înainte de finalul sezonului, Rosberg este lider, cu 26 de puncta avans față de Hamilton. Cu o victorie obținută în Malaez, prima în 2 ani, și cu alte clasări pe podium în 2016, Ricciardo este pe poziția a treia.

Comentati?

Your email address will not be published.