Virtual Racing Romania: Design-ul care nu spune o poveste…

Mercedes AMG GT3
,
2.99K 0

Virtual Racing Romania pornește cu argumente foarte solide către cele mai îndrăznețe obiective în nou-înființatul Campionat Național Digital de Circuit, țintind titlurile autohtone la toate categoriile la bordul a șase superbe modele Mercedes-AMG GT3.

Nume importante ale sim racingului românesc au ajuns la un numitor comun pentru a construi o structură capabilă să lupte la vârf și să ofere partenerilor o platformă autentică, empatică și responsabilă. Alex Mirea și Cristian Moisescu vor conduce acest grup de 6 către victorii în fața pasionaților ce pot urmări acțiunea din CNDC începând de sâmbătă, la ora 12:00 în direct pe PRO X și pe canalul de YouTube al FRAS.

Atât Mirea, cât și Moisescu reprezintă repere însemnate în domeniu, cu rezultate notabile în competițiile virtuale pe plan internațional. Fiecare dintre aceștia a avut oportunitatea de a reprezenta România în arene virtuale cu zeci de mii de pretendenți, culminând cu deplasări pentru finale la Nurburgring sau Hockenheim.

În prezent, cei doi activează în seria independentă Racing League Romania, de unde au recrutat încă trei nume importante: Bogdan Moldovan, Mihnea Georgescu și Victor Taraș. Toți aceștia s-au dovedit deosebit de rapizi, reușind fără probleme să se califice cu modelele BMW M3 E30 la fiecare etapă din 2020 în primii 30 din 200 de sim raceri români. Moisescu este, de altfel, cel mai bine clasat pilot al RLR care alege să concureze și în ediția inaugurală a CNDC, iar Moldovan și Taraș sunt și ei în top 10 în clasamentul de la jumătatea sezonului. Gabriel Stoian completează echipa de 6, pasiunea sa nemăsurată pentru BMW M3 E30 fiind transpusă chiar și-n realitate.

Mirea și Stoian vor concura la categoria racers, rezervată licențiaților FRAS ai altor discipline. Taraș reprezintă pariul echipei VRR în ierarhia juniorilor, în timp ce Moisescu, Georgescu și Moldovan atacă grupul foarte puternic de la categoria eSports, reușind deja victorii de moral în cele două curse de test disputate pe 16 aprilie, chiar pe traseul de la Silverstone unde se va disputa și prima întrecere televizată.

Imediat după aceste rezultate, Alex Mirea a definitivat design-ul ce a fost apreciat de către echipă: ”Am ales o culoare intensă și armonioasă, în acord cu valorile noastre. Nu vom fi niciodată roșii sau negri de furie, ci vom pilota cu maturitate și inteligență, mereu atenți la macro-obiectivele noastre. Readucem în fața fanilor motive legendare precum livery-ul Leyton House March, însă și Maserati-ul Vitaphone MC12 sau BMW Z4 GT3 al Team Schubert ne-au fost surse de inspirație. Personal, faptul că nu mă veți vedea în galben la start reprezintă tocmai acest reset, acest moment zero al unei noi discipline ce se anunță fantastică!”

Ambiția declarată a componenților Virtual Racing Romania este de a oferi un spectacol de ținută în această primă ediție de campionat național, în care #StămAcasă fără să uităm de ceea ce ne unește ca sportivi – intensitatea cu care trăim duelurile pe trasee legendare de Grand Prix ce vor fi vizitate săptămână de săptămână. Podiumuri, victorii, titluri, dar și multă distracție pe parcurs. O rețetă de distracție atipică, ce deschide în România o cale tot mai populară peste tot în lume.

Comentati?

Your email address will not be published.