Unimog-ul lui Arnold din nou la vânzare – Monstrul Terminator

,
2.25K 0

Un Mercedes-Benz Unimog ca piesă de colecție. Nu e ușor să găsești unde să-l parchezi și este destul de scump, pentru că i-a aparținut unei celebrități. Camionul din 1977 a fost al lui Arnold Schwartzenegger, iar acum, a fost scos la licitație pe eBay, cu preț de pornire de 350,980 de dolari. Vânzătorul are pretenția să primească suma cash!

Prețul include și fotografii originale cu Arnold alături de Unimog-ul său, o camera video și un acoperiș ventilat. Dealer-ul american Texas Direct Auto vinde acum camionul, după ce l-a cumpărat anul trecut chiar de la fostul guvernator al Californiei. Pentru a se asigura că aceia care sunt interesați nu au niciun dubiu în privința istoriei camionului, reprezentanții companiei l-au rugat pe Arnold să dea un autograf pe bord. Viitorul șofer va avea, cu siguranță, un motiv întemeiat pentru a se da mare!

Arnold Terminator Unimog (8)

Camionul, deși a ajuns la o vârstă respectabilă, nu a umblat prea mult. Cu doar 1.865 de mile la bord, acest “bunic” e ca nou.

Acum scos la vânzare contra sumei de 350.980 de dolari, monstrul Terminator a fost cumpărat de la Arnold pentru 275.000.

“De multă vreme, Arnold arată cât de mult apreciază vehiculele la fel de puternice ca și personajele pe care le interpretează pe marile ecrane”, este descrierea care însoțește fotografiile de pe eBay.

Un motor turbo L6 de 6,4 litri propulsează acest monstru de offroad.

Sursă foto: eBay.

Comentati?

Your email address will not be published.