Succes la ordinea zilei – Mercedes-Benz continuă să doboare recorduri de vânzări

,
1.24K 0

Mercedes-Benz intră în cel de-al treilea sfert al anului 2017 după ce a înregistrat cele mai bune cifre de vânzări atinse într-o lună iulie de-a lungul timpului, cu 181.791 de vehicule vândute. Limuzina și break-ul E-Class sunt două dintre modelele care contribuie serios la cifrele record de vânzări de la începutul anului și până acum, în toate regiunile.

De la începutul anului, Mercedes-Benz a vândut 1.326.065 de vehicule (+13,3%), transformând compania de la Stuttgart în brand-ul premium cu cele mai multe înmatriculări auto luna trecută în țări ca Germania, Italia, Belgia, Elveția, Portugalia, Taiwan și Canada.

76.153 de mașini au rămas în Europa, Bătrânul Continent devenind cea mai importantă zonă de vânzări pentru Mercedes-Benz, cu o creștere de 10,4%. 560.273 de unități au fost livrate către clienții europeni în primele șapte luni ale anului, mai mult de o tremie dintre acestea ajungând la clienții germane.

70.266 de automobile Mercedes-Benz au fost vândute în iulie în regiunea Asia-Pacific, 48.588 dintre acestea fiindu-le rezervate clienților chinezi.

Mercedes-Benz recorduri iulie (1)

În regiunea NAFTA, s-au vândut 224.106 unități, mai mult ca niciodată, marcând o creștere de 0,6% față de aceeași perioadă a anului trecut. 187.869 de clienți americani și-au primit Mercedes-urile nou-nouțe în primele șapte luni ale anului.

Limuzina și break-ul E-Class au avut o contribuție majoră la succesul brand-ului premium în iunie, 28.693 de unități fiind vândute în lumea întreagă. Limuzia cu ampatament lung este deosebit de populară în China, acolo unde este și produsă.

GLA și GLC au marcat, de asemenea, recorduri de vânzări, pentru că Mercedes a vândut 450.000 de SUV-uri la nivel global, cele două fiind preferatele clienților.

Și cererea de modele coupe, cabrio și roadster a fost foarte ridicată pe parcursul acestei veri, modelele în cele trei versiuni de caroserie vânzându-se cu 18,2% mai bine ca anul trecut, ajungând la 14.000 de unități comercializate. 100.000 de astfel de mașini s-au vândut de la începutul anului și până acum.

Nici micuțul smart nu se poate plânge. 10.268 de smart-uri s-au vândut în iulie, în special acasă, în Germania.

Comentati?

Your email address will not be published.