Rosberg nu se prezintă, Montoya învinge în Cursa Campionilor, Wehrlein se răstoarnă

,
952 0

A fost un weekend nebun pe circuitul de la Miami, acolo unde pilotul Columbian Juan Pablo Montoya a câștigat Cursa Campionilor. Deși invitat la eveniment, campionul mondial din Formula 1 Nico Rosberg nu a fost prezent, acesta anunțându-și retragerea. Protejatul celor de la Mercedes, Pascal Wehrelin, a fost însă, în centrul atenției.

Tânărul pilot german Pascal Whehrelin, care s-a aflat la un pas de a urca la volanul monopostului Mercedes-AMG PETRONAS pentru sezonul următor, a fost în centrul atenției pe circuitul de la Marlins Park. Wehrlein a fost implicat într-un accident după ce a trecut linia de sosire și s-a răsturnat. Din fericire, și el, și pasagerul său au scăpat teferi și nevătămați.

 

Juan Pablo Montoya, care va alerga în Indianapolis 500 în 2017, l-a învins pe legendarul Tom Kristensen, cel mai titrat pilot al curselor de 24 de ore de la LeMans în faza finală. Sebastian Vettel de la Ferrari și Felipe Massa, retras și revenit la Williams, dar și fostul pilot David Coulthard, au pierdut pe parcurs.

Comentati?

Your email address will not be published.