Mercedes C-Class Cabrio 2017 surprins din nou pe cameră

,
1.46K 0

Mercedes C-Class Cabrio 2017 a fost din nou filmat în timpul unui program de teste. Noul model va ajunge în showroom-urile Mercedes anul viitor, la scurt timp după lansarea de succes a fratelui său în versiune coupe, care este deja disponibil la vânzare.

Dacă informațiile se confirmă, C-Class Cabrio va deveni cea mai ieftină decapotabilă din portofoliul actual al celor de la Mercedes, depășind chiar și roadster-ul SLK.

După mutarea la o clasă superioară a viitoarelor modele E-Class Coupe și Cabrio, noul C-Class Cabrio de la Mercedes va moșteni platforma actualei limzuine C-Class. Cunoscut intern sub numele de cod C 205, noul Cabrio va veni cu un acoperiș din textil. Mercedes a optat pentru această soluție pentru a menține greautatea sub control, grație complexității reduse a sistemului.

Mercedes-Benz C-Class Cabrio va depăși S-Class Coupe în ceea ce privește aerodinamica, spune șeful departamentului de design Gorden Wagener, care insistă că noul C va fi “și mai interesant de condus decât de privit”.

O versiune C63 AMG va fi disponibilă încă din start, conform declarațiilor șefului AMG Tobias Moers, vârfurile de gamă sub forma modelelor AMG C-Class Cabrio și Coupe fiind programate să devină cei mai aprigi rivali pentru M4, modelul recent modernizat de la BMW.

Puterea pentru versiunile Mercedes-AMG va fi garantată de noul V8 de 4,0 litri și peste 500 CP, construit de către AMG, care, cel puțin teoretic, ar trebui să-i asigure un avantaj în fața BMW-ului M4.

Sursă video: Walko on Youtube

Comentati?

Your email address will not be published.