Mercedes-Benz C-Class Coupe, confirmat pentru luna septembrie

,
1.75K 0

Mercedes-Benz a confirmat că C-Class Coupe va fi lansat la salonul auto de la Frankfurt, în septembrie, anunță revista britanică Autocar, în urma salonului auto de la Geneva.

Încă de la început, noul model este programat să primească și o versiune C63 AMG. Conform spuselor șefului AMG Tobias Moers, vârful de gamă AMG C-Class Coupe va fi considerat o inovație pentru brand și va deveni cel mai aprig rival pentru M4 de la BMW, recent reconfigurat.

Noul C- class Coupe va avea un design și mai aerodinamic decât S-Class Coupe, spune șeful departamentului de desing Gorden Wagner, și va fi “și mai plăcut de condus decât de privit”. Până în acest moment, Mercedes a lansat versiunile limuzină și break ale modelului C-Class, dar gama se va extinde în curând cu versiunile coupe și decapotabilă.

Cunoscut intern sub numele de cod C 205, noul C-Class Coupe de la Mercedes va fi bazat pe actuala platformă C-Class, dar va avea propria sa linie de design-ul, cel puțin parțial. Din motive de rigiditate, mașina va renunța la varianta cu mai puțini montanți, folosită în cazul rudelor sale mai mari, care prezentau un montant central fix. Vârful de gamă Mercedes-AMG va fi propulsat de noul motor AMG V8 de 4.0 litri cu peste 500 CP, care, cel puțin teoretic, ar trebui să-i confere un mic avantaj față de BMW M4.

CITIȚI MAI MULTE DESPRE VIITORUL C-CLASS COUPE.

Șeful AMG a confirmat și că ramura sportivă Black Series ediție specială de la Mercedes a ajuns la capăt de linie. Cel puțin în viitorul apropiat, așa cum a promis Moers, Mercedes-AMG GT va beneficia de un model Black Series, aflat spre finalul ciclului său de viață. “Numele Black Series ne va mai fi de folos pe viitor, dar pentru moment, modelele de bază sunt atât de bune. Black Series trebuie să fie cel mai bun, dar deocamdată, nu știu când și nici pentru ce model.”

 

Comentati?

Your email address will not be published.