Mercedes-Benz SLC se dă mare cu Night Package

Mercedes-Benz SLC 2016
,
2.19K 0

La exact două săptămâni de la dezvăluirea oficială a roadster-ului Mercedes-Benz SLC, decapotabila construită la Stuttgart primește Night Package. SLK facelift are parte de modificări cosmetice, evident, pentru un cost suplimentar, dar prețurile nu vor fi făcute publice înainte de mijlocul lunii ianuarie.

Dotările Night Package sunt disponibile pentru modelele SLC 180, SLC 200, SLC 250d și SLC 300, dar și pentru versiunea AMG, SLC 43.

SLC Night Package

Pachetul aduce modelelor care nu au eticheta AMG, o grilă a radiatorului de tip “diamant” cu finisaje cromate și accente ultra-lucioase pe lama care secționează grila. Splitter-ul frontal primește același tratament, iar în partea posterioară, SLC-ul este dotat cu evacuare negre cromate. Și un set de jante AMG multispiță cu aspect lucios, de 18 inchi, îmbrăcate în anvelope de 225/40 ZR18 în față și 245/35 în spate, este disponibil pentru cei care vor să se dea mari cu decapotabila lor.

SLC Night Package 2Pentru versiunea cu AMG cu 367 CP, Mercedes-AMG SLC 43, Night Package aduce finisaje negre ultra-lucioase pentru splitter-ul frontal și pentru aripile șorțurilor frontale. Capacele oglinzilor au și ele parte de același tratament. Sistemul sport de evacuare include țevi negre cromate pentru mașina care ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde.

Detaliile complete referitoare la prețul Mercedes-ului SLC, cunoscut anterior sub denumirea de SLK, vor fi anunțate la mijlocul lunii ianuarie. Tot atunci, se vor primi și primele comenzi pentru roadster-ul cu stea în frunte.

Aflați tot ce trebuie să știți despre noul Mercedes-Benz SLC citind acest material: Noul Mercedes-Benz SLC 2016 – Povestea merge mai departe.

Comentati?

Your email address will not be published.