Mercedes-AMG GT Black Series deja în plan

,
1.2K 0

Lansarea modelului Mercedes-AMG GT Black Series a fost din nou confirmată, până la finele acestui deceniu. Acesta ar fi cea de-a cincea și cea mai puternică reprezentare supercarului GT.

Șansa de a vedea un Mercedes-AMG GT și mai puternic ca versiunea GT R este, în mod logic, destul de mare. Trebuie să țineți cont că GT R, cu tot arsenalul său de putere cotat la 585 CP este, de fapt, mai slab ca noua limuzină Mercedes-AMG E 63 în versiunea de top, S.

Faptul că E 63 folosește, de fapt, o versiune cu 612 CP a aceluiași motor V8 biturbo de 4.0 litri ne face să ne întrebăm care este adevăratul potențial maxim pe care această mașinărie senzațională îl are. Și, evident, de ce Mercedes-AMG ar rata ocazia de a da modelulului său reprezentativ cel mai puternic motor din gamă?

Într-o conversație recentă cu Top Gear, șeful Mercedes-AMG Tobias Moers a decis să dea un rost zvonurilor. A specificat că un AMG GT mai puternic este deja în dzvoltare, dar are nevoie de mult timp și atenție pentru a se materializa în mașinăria de vis pe care și-o imaginează.

Conform spuselor lui Moers, versiunea de top trebuie să poarte eticheta Black Series. În afară de versiunea mai puternică a motorului, Mercedes-AMG pune la cale și o serie de modificări majore operate asupra aerodinamicii și a masei modelului standard AMG GT.

Dar, pentru moment, Mercedes-AMG GT Black Series rămâne ceva pentru viitor, nefiind așteptat să își facă apariția pe piață mai devreme de 2019 sau chiar 2020. Până atunci, putem să visăm la supercaruri ca ce mai tare Mercedes-AMG GT care este pe piață la ora actuală, sălbaticul GT R.

Comentati?

Your email address will not be published.