Mașina timpului – Poți conduce un Mercedes retro grație aplicației Legends

,
1.35K 0

Sunt oameni care spun că au venit pe lume prea târziu. Asta pentru că nu au prins muzica anilor ’70, moda acelor ani și nici mașinile pe care astăzi le considerăm retro. Dar dacă ar primi o a doua șansă?

Clubul Legends Mercedes-Benz vă duce înapoi în timp prin intermediul unei mașini a timpului contemporane: aplicația Legends.

Cum funcționează?

Vehiculele pot fi rezervate prin intermediul aplicației Legends, cu care fiecare membru al clubului poate să și verifice disponibilitatea mașinii pe care o dorește.

O întreagă flotă de automobile clasice Mercedes-Benz, dar și Porsche 911 și Ford Mustang, este disponibilă pentru aceia care vor să urce la volan. Membrii clubului pot rezerva o mașină cu ajutorul aplicației și pot prelua mașina de la o locație internațională. Procedura urmează principiul car-sharing, iar mașina visurilor ar fi astfel, la doar câteva click-uri distanță.

Legends App

Care este scopul?

Legends App (Aplicația Legends) vrea să construiască o comunitate a celor care sunt pasionați de mașini vintage, dar, din motive de spațiu, bani sau confort, nu dețin una.

“Clubul Legends este conceput pentru a-i ajuta, pur și simplu, să se bucure de viață și să se distreze cu aceste mașini unice, fără să fie nevoiți să-și facă griji în privința unui eventual garaj sau fără să fie nevoie să se gândească la reparații”, spune Patrick Planing, Manager de proiect în cadru diviziei de Inovații în Afaceri de la Daimler.

Câte mașini?

În prezent, sunt 34 de vehicule la Sindelfinger-Mainchingen. Totul a început în octombrie, iar mașinile sunt îngrijite de oameni cu experiență în întreținerea automobilelor clasice. Clubul pune la dispoziția membrilor și un lounge exclusivist, perfect pentru întâlniri și discuții despre pasiunea lor comună, dar și evenimente speciale cum ar fi raliuri de mașini clasice, degustare de whiskey și ateliere tehnice.

Comentati?

Your email address will not be published.