Mai pătrățos ca un pătrat – Mercedes G500 4×4² tunat de Brabus

,
4.56K 0

235.000 de euro. Atât trebuie să plătiți pentru acest monstru pătrățos! Acesta este Mercedes-Benz G500 4×42 tunat de Brabus, SUV-ul care vine cu geometria complex a punților fratelui mai mare, 6×6, integrată într-un G-Class standard.

Născut în anii ’70, Mercedes G-Class este cel mai longeviv model de la Stuttgart și, de-a lungul timpului, a suferit doar modificări minore. Acum este pe cale să primească o înfățișare nouă și noi tehnologii, așa cum au arătat fotografiile spion. Dar până apare noul G, se pare că G500 4×42 este suficient de viguros pentru a-i inspira pe experții de la Brabus, cei care au în spate o experiență de aproximativ 40 de ani în tuning. Deci au venit pe lume cam odată cu Mercedes-ul G-Class.

Cei de la Brabus au modificat motorul V8 biturbo de 4,0 litri pentru a dezvolta acum 500 CP în loc de 422 și un cuplu maxim de 710 Nm. Asta înseamnă că bunicul G trebuie să facă eforturi serioase. Atât de serioase încât are nevoie de 6,9 secunde pentru a ajunge la viteza de 100 km/h, iar la 210 km/h (viteza limitată electronic), se sufocă. Pentru cineva care vrea viteză, o compactă ultra-performantă ca A 45 AMG ar fi mult mai potrivită pe autostradă.

Exteriorul forțosului G-Class a primit elemente din fibră de carbon, cum ar fi arcadele roților, pragurile noi și eleronul de pe acoperiș, pentru un plus de imagine.

Mercedes G500 4×4² (1)

La interior, înfățișarea G-ului tunat de Brabus este și mai șocantă. Compania de tuning a îmbrăcat totul în albastru electric: scaunele, interiorul portierelor, volanul, consola central și chiar frâna de mână. Nu s-au dat înlături de la nimic! Și după cum îi știm pe cei de la Brabus, probabil ne vor arăta cât de curând fotografii și cu alte opțiuni de culoare.

Comentati?

Your email address will not be published.