Godzilla se mărită. Mercedes Sprinter 4×4 Camper SPORTSMOBILE

,
2.47K 0

Dacă Godzilla s-ar căsători vreodată, așa ar arăta mașina sa. Mercedes Sprinter 4×4 Camper SPORTSMOBILE este un Camper american tunat la extrem, pregătit să facă față celor mai grele drumuri din lume.

Modelul de serie Mercedes Sprinter 4×4 este deja o mașinărie foarte capabilă. Dar cei de la Sportsmobile s-au gândit că e loc de mai bine. Americanii au ridicat șasiul Mercedes-uluji Sprinter 4×4 și i-au montat anvelope mari MT. În consecință, Sprinter 4×4 Sportsmobile este acum cu opt centimetri mai înalt în partea din față și cu unsprezece centimetri în partea din spate, în comparație cu vehiculul de serie. Garda la sol a crescut și ea, iar unghiul de rampă s-a îmbunătățit cu 20%.

sportsmobile-mercedes-sprinter-12

În ceea ce privește motorizarea lui Sprinter 4×4 Sportsmobile, acesta se bazează pe cea mai puternică versiune a motorului diesel V6 de 3 litri, capabil să dezvolte 190 CP. Sistemul de tracțiune integrală cu puterea orientată către puntea din față are o distribuție standard a cuplului  față-spate de 65:35% și vine cu reductor (factor demultiplcare 1.4: 1). Sportsmobile oferă modelul Sprinter 4×4 Camper în două versiuni de ampatament, de 3.665, respectiv 4.325 milimetri.

sportsmobile-mercedes-sprinter-16

Primul vehicul modificat, deja disponibil pentru comandă, vine cu ampatament scurt și cu dotări de confort deja familiare fanilor campingului. Scaunele din piele se pliază și se transformă într-un pat dublu, există și o chicinetă cu aragaz, chiuvetă, frigider și cuptor cu microunde, gata pentru ca să-ți pui în practică talentul de bucătar. Și o scară laterală este oferită standard.

Un detaliu important la Mercedes Sprinter 4×4 Camper Sportsmobile este acoperișul extensibil, cu spațiu interior semnificativ mărit la cap. Acesta se deschide pe aproape întrega suprafață a acoperișului și include încă două paturi. O șină este montată pe acoperiș pentru bagaje suplimentare, alături de două panouri solare, care asigură sursa de energie pentru activitățile zilnice din bucătărie.

sportsmobile-mercedes-sprinter-13

Pentru aceia cu un spirit de aventură dezvoltat, Sportsmobile oferă pentru Sprinter-ul 4×4 și un tub de admisie. Adâncimea de vad crește crespunzător, ceea ce permite prezența unui filtru pentru prefiltrarea aerului, care poate fi foarte util în zone pline de praf. În sprijinul imaginii de aventurier vin benzile luminoase cu tehnologie LED, de mari dimensiuni.

Prețurile pentru această versiune transformată nu au fost încă făcute publice de către tunerul american Sportsmobile.

Comentati?

Your email address will not be published.