Mai multă putere pentru Mercedes-Benz A 45 AMG facelift – primele fotografii spion

Mercedes-Benz A 45 AMG
,
1.28K 0

Mercedes-Benz A 45 AMG facelift a fost spionat pentru prima dată. Acesta primește un design nou și un surplus de putere în acest an.

Ca urmare a operatiunii de facelift clasice, Mercedes-Benz A 45 AMG “va fi iar cel mai puternic”, a dezvăluit șeful AMG Tobias Moers, la începutul acestei primăveri.

Conform spuselor lui Moers, capacitatea motorului de 2.0 litri va rămâne neatinsă. Inginerii Mercedes-AMG se vor baza exclusiv pe modificarea setărilor presiunii turbo și a admisiei, pentru a upgrada motorul cu patru cilindri, deja foarte puternic.

În consecință, puterea totală ar trebui să eclipseze recordul din prezent de 360 CP și să ajungă la 380 CP, în încercarea celor de la Mercedes de a-și depăși cel mai aprig rival Audi RS3 și arsenalul său de 367 CP.

Mercedes va tăia 0.1 secunde din sprintul actual de 4.6 secunde de la 0-100 km/h, dar viteza maximă limitată electronic la 250 km/h rămâne neschimbată.

Mercedes-A45-AMG-Facelift-009

Din punct de vedere al design-ului, A 45 AMG facelift trebuie să se diferențieze de frații săi din partea inferioară a gamei, din punct de vedere vizual, cu o grilă față nouă, configurată specific, și modificări aerodinamice subtile.

Interiorul va primi, de asemenea, o renovare de substanta. Lansarea modelului revitalizat A 45 AMG este programată să aibă loc în septembrie, la salonul auto de la Frankfurt.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.