Al Pacino conduce un SLS AMG in noul său film: o stea pentru un star

,
2K 0

O mașină legendară pentru un actor de legendă! Al Pacino își face apariția la volanul unui Mercedes SLS AMG în cel mai recent film al său, “Danny Collins”, în care joacă rolul unui fost star rock, care redescoperă valorile pierdute în tinerețe: familia și… chiar o scrisoare primită de la însuși John Lennon.

“Nu-i faceți surprize unuia de vârsta mea. Puteți să-i provocați un atac de cord”, le spune Al Pacino celor care i-au făcut o petrecere-surpriză de ziua lui. Ei bine, da, poate că este bătrân, pentru că îl tot vedem pe ecrane de când eram mici, iar părinții și poate chiar bunicii noștri cam la fel. Dar Pacino se simte iar tânăr când urcă la volanul Mercedes-ului său SLS AMG.

Spoiler alert!

După ce a jucat în “Last Vegas” alături de Morgan Freeman și Michael Douglas, AL Pacino – scuze, fostul star rock Danny – se întoarce în Nevada ca să mai urce o dată pe scenă. Dar fanele care erau odată tinere și frumoase sunt acum bunicuțe și nici nu se mai gândesc să arunce cu lenjerie sexy pe scenă. Dar și Danny este bunic, doar că nu și-a cunoscut niciodată nepotul. Nici măcar nu și-a văzut fiul vreodată!

Pacino SLS grey3

Așa că încearcă să intre în viața băiatului său adult și își face apariția într-un Mercedes SLS AMG roșu ca o cireașă. Probabil că le scoate din pălărie cumva, ca într-un număr de magie! Dar îl va ajuta magia să aibă familia pe care nu a avut-o niciodată? Ei bine, am stricat destul surpriza, va trebui să aflați singuri restul. Doar vă mai dăm un indiciu. În film, Pacino chiar cântă!

Pacino SLS grey2

Omul care a jucat în celebra trilogie “Nașul” și a câștigat un singur Oscar în cariera sa de peste cinci decenii, pentru rolul din “Parfum de femeie”, are o armată strălucitoare cu care pornește la atac pe marile ecrane: Cristopher Plummer, Annette Benning și Jennifer Garner apar și ei în “Danny Collins”.

 

Comentati?

Your email address will not be published.