Jos acoperișul! Așa ar putea arăta Mercedes-Benz GLC Cabrio

,
2.41K 0

Zvonul care aduce în prim plan un posibil Mercedes-Benz GLC Cabrio a reprezentat inspirație pentru artiștii mediului virtual di lumea întreagă. Iar primul care a postat a fost Jan Kamenistiak.

Un fost designer de la Ford construiește acum, digital, ce-i drept, viitorul SUV Cabriolet, pe care Mercedes intenționează să-l arunce în lupta cu Range Rover Evoque Cabriolet. Artistul a retezat acoperișul SUV-ului și a obținut ceea ce vedem în cele două fotografii care arată partea frontală și partea posterioară a vehiculului.

O ciudățenie în două uși, care seamănă izbitor cu fiecare dintre modelele cabriolet lansate recent de compania de la Stuttgart, dar beneficiind de toate caracteristicile unui SUV pur-sânge. Partea posterioară pare robustă și spațioasă, suficient pentru a încăpea acolo acoperișul retractabil care, conform zvonurilor, ar putea fi unul textil.

Gama GLC Cabriolet ar moșteni aceleași motoare ca și GLC Coupe, puterea culminînd cu versiunea AMG 43, propulsată de un motor V6 de 3,0 litri, care dezvoltă 362 CP.

Mercedes-Benz-GLC Cabrio

“Ar fi distractiv și, din punct de vedere tehnologoic, nu ar fi o provocare prea mare pentru noi”, a declarat cu entuziasm Michael Keltz, inginer-șef al proiectelor E-Class, CLS și GLC, recunoscînd că este el însuși un admirator al SUV-ului decapotabil Evoque. Mercedes-Benz nu a mai avut în portofoliul său un SUV decapotabil din momentul în care a oprit producția modelului G-Class fără acoperiș, în 2013.

În orice caz, Keltz a declarat că există un mic spațiu rămas în gama Mercedes-Benz pentru un GLC Cabrio la ora actuală, iar apariția unui asemenea model ar însemna dispariția altuia.

Comentati?

Your email address will not be published.