Fost star din NBA își vinde Mercedes-ul albastru

Tracy McGrady își vinde mașina, un Mercedes-Benz Lorinser CL600
,
1.8K 0

Fosta vedetă din NBA Tracy McGrady își vinde Mercedes-ul albastru. Și-a personalizat mașina, un Mercedes-Benz Lorinser CL600 ca să-i dea o înfățișare unică, dar acum vrea să scape de ea. Ceea ce s-ar putea să nu fie chiar atât de ușor!

Fostul baschetbalist a plătit 180 000 de dolari ca să-și tuneze Mercedes-ul cu tracțiune spate și cu motor V12. A ales un kit de caroserie complet cu jante cromate de 20 de inci și margini albastru deschis ca să se asorteze cu restul mașinii, a adăugat o cameră pentru marșarier, un sistem Pioneer, logo-uri T-Mac în testiere și tapițerie roșie Gucci. Toate acestea au fost realizate de West Coast Customs. Poate numele companiei vă sună cunoscut, din moment ce ei sunt cei care au făcut mașinile care au apărut în show-ul MTV “Pimp My Ride”.

Mercedes-ul albastru

Cu zece zile înainte de licitație, pagina care promovează Mercedes-ul CL600 al lui Tracy McGrady are și o opțiune de “Cumpără acum” pentru suma de 38 950 de dolari, pedigree de vedetă inclus în preț. Să mai menționăm că prima dată când mașina a fost scoasă la vânzare, prețul era de patru ori mai mare? Dar nimeni nu și-a manifestat dorința de a o cumpăra până acum.

Ceasul de pe bord arată că Mercedes-ul din 2001 a parcurs doar 51 000 km, chiar dacă a traversat America în lung și-n lat de câteva ori.

Mercedes-ul albastru

Ajuns în NBA direct din liceu, cum au făcut cele mai multe vedete americane din NBA, TracyMcGrady are un palmare impresionant. A jucat de șapte ori în All-Star Game și a fost cel mai bun marcator din NBA de două ori. A jucat în NBA pentru Toronto Raptors, Orlando Magic, Houston Rockets, New York Knicks, Detroit Pistons, Atlanta Hawks și San Antonio Spurs. Kobe Bryant a spus despre el că este cel mai dur jucător împotriva căruia a jucat vreodată. La cei 2 metri și 3 centimetri ai săi, McGrady a încercat și o carieră în baseball, dar n-a reușit.

Chiar dacă nu pare genul de jucător loial unei singure echipe, McGrady este un familist convins. Căsătorit de aproape zece ani cu iubita sa din liceu, McGrady este tatăl norocos al patru copii. Și posesorul ghinionist al unui Mercedes albastru.

Vedeți galeria foto ca să vă hotărâți dacă îl ajutați sau nu să scape de mașină:

Dați-ne un like pe Facebook și urmăriți-ne pe Twitter, ca să aflați dacă reușește să scape de mașină!

 

Comentati?

Your email address will not be published.