E abia începutul – Mercedes-Benz C-Class Cabrio apare în clip promoțional

,
1.43K 0

Două fotografii și gata, credeați că atât vedem înainte de premiera mondială a noii decapotabile de la Stuttgart, Mercedes-Benz C-Class Cabriolet? Producătorul premium ne anunță că acele două fotografii au fost abia începutul. Compania se dă mare cu C-Class-ul Cabrio, care va fi lansat oficial pe 29 februarie, într-un clip care nu face decât să le taie respirația celor care îl privesc.

Nemții se dau mari cu modul în care arată Mercedes-Benz C-Class Cabrio 2017, dar de fapt, nu arată mai nimic din mașina care garantează plăcere la volan patru anotimpuri din patru. O grilă de tip diamant cu o singură lamelă, în centrul căreia se află logo-ul cu stea în trei colțuri, prize mari de aer și un acoperiș textil de prezența căruia știam deja, sunt singurele detalii pe care le vedem în clipul de 20 de secunde.

Decapotabila se va alătura unui anturaj exclusivist, alcătuit din smart fortwo cabriolet, SL, SLC și AMG S 65 Cabrio.

Cel mai probabil, prima versiune prezentată va fi C300, care va veni cu un motor de 2,0 litri cu 4 cilindri, dezvoltînd 241 CP. Dar Mercedes păstrează ce e mai interesant pentru final: versiunile AMG C43 și C63 îi vor călca rapid pe urme, evident, cu un plus de putere sub capotă: un V6 de 3,0 litri cu 367 CP pentru C43 și un V8 biturbo de 4,0 litri, lăudîndu-se cu 500 CP pentru ultra-performantul C63.

O versiune C 350 Plug-In version este așteptată și ea să-și facă apariția ceva mai târziu.

C-Class Cabrio vine cu un acoperiș textil, spre deosebire de rivalul Seria 4 de la BMW, dar asemănîndu-se, în acest sens, cu decapotabila A5 de la Audi.

Prima decapotabilă care poartă insigna C-Class va fi prezentată pe 29 februarie pe internet, dar mașina își va face prima apariție publică 1 martie la Geneva și va ajunge în showroom-uri în toamna viitoare.

Update: Avem senzația că noua decapotabilă de la Stuttgart nu-și a face apariția la termen, ci mai devreme. Încă o fotografie promoțională a fost postată online. Întreaga parte posterioară a mașinii, dar și o tetieră se pot zări de sub prelată în fotografia alb-negru. Oficial, mașina ar trebui să fie prezentată oficial în mai puțin de 8 zile. Pratic, chiar poate aștepta atât de mult?

Mercedes-Benz C-Class Cabrio 4

Comentati?

Your email address will not be published.