Cel mai ciudat Mercedes-Benz din lume – Un G-Class limuzină

,
1.84K 0

O limuzină, un van și un SUV, toate într-un singur vehicul. O fotografie apărută pe internet face înconjurul lumii. Este vorba despre unul dintre cele mai bizare mașini construite vreodată.

Din față, pare o limuzină clasică Mercedes-Benz. Farurile dispuse vertical și grila uriașă par să amintească de partea frontală a bijuteriei din anii ’60, Mercedes-Benz 280 SE, avînd totuși un bull bar făcut din două bucăți, pentru a asigura protecția farurilor. Dar se pare că acela care a comandat această monstruozitate motorizată a avut ceva împotriva celebrei “cozi de rândunică”.

Restul caroseriei pare împrumutată parțial de la Mercedes-Benz G-Class. Silueta robustă și pătrățoasă, portierele și acoperișul par tipice G-ului, dar aripile rotunjite arată total din alt film.

Cât despre partea posterioară, aceasta a păstrat poziția roții de rezervă, dar aripile continuă cu pante abrupte. Este și asta un fel de “coadă de rândunică”, nu?

Numele proprietarului acestei ciudățenii este ținut secret. Poate că i-a fost jenă și a preferat să țină totul ascuns. Nu e o idee deloc rea! Oricum, nu la fel de rea ca un G-Class combinat cu un Mercedes clasic.

Sursă: Strange Vehicles.

Comentati?

Your email address will not be published.